• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl gecikmesinin 3. günü gebelik testi bu kadar silik çıkar mı

amerikagurbetcisi

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2022
104
75
13
Regl olacakmışım gibi orta şiddetli kasık ağrım bel ağrım var, bugün gecikmemin 3. günü. Sabah ilk idrarla yaptığım test bu şekilde silik çıktı. 3 gün gecikmede çizginin daha belirgin olması gerekmez mi? Gebelik olup olmadığını anlayamadım
142DE78F-8772-4264-B846-D58D5B91A7E1.jpeg

Benim de çok sıkıntı reglden 4 gün sonra yapmıştım geç döllenmeymiş kan verin ve 2 günde bir artışı izleyin 1500lerde vajinal 3000lerde karından keseyim görürsünüz 🥰

Eklentiler

• IMG_20221009_131016.jpg
    IMG_20221009_131016.jpg
    70,2 KB · Görüntüleme: 296
Benim de çok sıkıntı reglden 4 gün sonra yapmıştım geç döllenmeymiş kan verin ve 2 günde bir artışı izleyin 1500lerde vajinal 3000lerde karından keseyim görürsünüz 🥰
Teşekkür ederim cevabınız için, 2 gün sonra tekrarlayıp çizginin koyulaşmasını takip etmek en doğrusu o zaman 🥰Amerikada yaşıyorum ve yeni geldiğim için kolalıkla kan testi vermeye gidemiyoruz burada o yüzden ikinci çizgiyi net bir şekilde görmek istiyorum

Teşekkür ederim cevabınız için, 2 gün sonra tekrarlayıp çizginin koyulaşmasını takip etmek en doğrusu o zaman 🥰Amerikada yaşıyorum ve yeni geldiğim için kolalıkla kan testi vermeye gidemiyoruz burada o yüzden ikinci çizgiyi net bir şekilde görmek istiyorum
Biraz sabırlı olmanız gerekecek benim 6 günde anca koyulaştı 🥰 bir kaç test alın 2 günde bir yağın koyulaşmayı görürsünüz zaten inşallah sağlıkla ilerler tebrik ederim 🙏

Biraz sabırlı olmanız gerekecek benim 6 günde anca koyulaştı 🥰 bir kaç test alın 2 günde bir yağın koyulaşmayı görürsünüz zaten inşallah sağlıkla ilerler tebrik ederim 🙏
İnşallah koyulaşmayı görürüm ve güzel haberleri buradan paylaşırım, teşekkür ediyorum sizin de hayırlı olsun bu arada 💖

Back