• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Regl gecikmesi_agnucaston

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

KavLen

Vesselâm..
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2020
462
733
33
Hanimlar ben bu ay agnucastona basladim ve reglim gecikti 1 gun. Normalde hep duzenli olurdum . arastirdigim kadariyla agnucaston oyle bir etki yapmiyor . su an test yapma imkanim da yok koydeyim.
Regl belirtilerim var ama olmuyorum ve cok kuruluk var. Lutfen boyle bir durum yasayan arkadaslar yardimci olabilir mi. Agnucaston mu duzenimi bozdu sizce.
Ve vajinal kuruluk var miydi belirtilerinizde..

Bu arada farkli topikte de sordum kimse yazmadi yardimci olursaniz sevinirim :)

Hanimlar ben bu ay agnucastona basladim ve reglim gecikti 1 gun. Normalde hep duzenli olurdum . arastirdigim kadariyla agnucaston oyle bir etki yapmiyor . su an test yapma imkanim da yok koydeyim.
Regl belirtilerim var ama olmuyorum ve cok kuruluk var. Lutfen boyle bir durum yasayan arkadaslar yardimci olabilir mi. Agnucaston mu duzenimi bozdu sizce.
Ve vajinal kuruluk var miydi belirtilerinizde..

Bu arada farkli topikte de sordum kimse yazmadi yardimci olursaniz sevinirim :)
Canim agnucaston nerdeyse 6 aydir kullaniyorum onun adet gecikmesiyle hic bir etkisi yok hatta düzene sokmasi icin verdi doktorum bana , sirf bitkisel yani

Canim agnucaston nerdeyse 6 aydir kullaniyorum onun adet gecikmesiyle hic bir etkisi yok hatta düzene sokmasi icin verdi doktorum bana , sirf bitkisel yani
Tesekkur ediyorum cevabin icin kuzum , bi an kist falan mi yapti diye dusundum cunku kasigimda batma agri cok oluyor ne yapacagimi bilemedim :(

İlacın etkisini bilmiyorum ama Cnm benmde bu ay regl 10 gün gecikti test yaptım negatif, adaçayı içtim, masaj yaptım regl gelsin diye ama gelmedi bende endişelendim acaba kist falan mı oldu. Dün doktora gittim muayene oldum kanda gebelik bakıldı orda da negatif çıkınca tarsual verdi dün kullanmaya başladım bugün kanamam geldi. Mevsimsel olabilir ya da stresten ben bu ay stres yapmıştım sanırım o etkiledi. İnşallah senin de düzene girer cnm.

Çok gecikmemis regliniz mevsimsel de olabilir hamilelikte olabilir test yapmadan bilemeyiz inşallah dilediğiniz olur

İlacın etkisini bilmiyorum ama Cnm benmde bu ay regl 10 gün gecikti test yaptım negatif, adaçayı içtim, masaj yaptım regl gelsin diye ama gelmedi bende endişelendim acaba kist falan mı oldu. Dün doktora gittim muayene oldum kanda gebelik bakıldı orda da negatif çıkınca tarsual verdi dün kullanmaya başladım bugün kanamam geldi. Mevsimsel olabilir ya da stresten ben bu ay stres yapmıştım sanırım o etkiledi. İnşallah senin de düzene girer cnm.
Cevap için çok teşekkür ederim canım ben de mevsimsel olarak düşündüm 😍
Bir de dediğin gibi stres etkiliyor valla 😵
Test aldım acaba şimdi mi yapsam sabah mi canım

Çok gecikmemis regliniz mevsimsel de olabilir hamilelikte olabilir test yapmadan bilemeyiz inşallah dilediğiniz olur
Cevap icin cok tesekkur ederim :) Başka forumda agnu gecikme yapıyor dediler hayırlısı olsun inşallah 😊 test aldım sabah yaparım artık 😣😊

Cevap için çok teşekkür ederim canım ben de mevsimsel olarak düşündüm 😍
Bir de dediğin gibi stres etkiliyor valla 😵
Test aldım acaba şimdi mi yapsam sabah mi canım
Sabah ilk idrarla yap cnm, inşallah beklediğin sonuç çıkar 🙏🏻 Rabbim hayırlısı nasıp etsin

Kızlar yaptım başta negatifti sonra silik çizgi çıktı. 5 dk dan sonrasına itibar edilmediği için attım testi. Maalesef hâlâ regl olmadım ve sebebini agnucastona bagliyorum

Kızlar yaptım başta negatifti sonra silik çizgi çıktı. 5 dk dan sonrasına itibar edilmediği için attım testi. Maalesef hâlâ regl olmadım ve sebebini agnucastona bagliyorum
Ne kadar sonra silik çıktı belki de hamilesinizdir bir daha tekrar etseniz testi

Ne kadar sonra silik çıktı belki de hamilesinizdir bir daha tekrar etseniz testi
Laboquick vardi onu aldim ama okudugum yorumlarda sonradan silik cikariyormus. Sabah 6da yaptim negatifti kenara koydum 10 gibi gittim baktim silik cizgi var. Artik yarin tekrarlarim testi :)

Back
X