Regl gecikmesi

dilaragsj

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2024
315
68
13
28
Regl 3 gün gecikti sabahlari regl olacak gibi karın ağrısıyla uyanıyorum oldum saniyorum ama bir gidiyorum blhic bir şey yok regl 8 gün kala kan vermiştim yani soktor aldı gitmisken 1.6 falan çıktı beta şuan ise regl 3 gün gecikti acaba yükselmiş mıdır yada gebelik varmıdır böyle bir şey yaşayan oldu mu ya tabikide test yapmadan bilemem ama belki vardır yaşayan şuan negatif görmekten korkuyorum sanırım cesaret almaya çalışıyorum yada biraz daha bekleyip öyle gidip kan testi mi yaptirsam şuan 3 gün gecikti daha

Gebelik testi yapsana canım nasıl dayanıyorsun ben hemen yapmıştım benimde her gün adet olacak gibi belirli aralıklarla sancım oluyordu tam diyordum evet geldi lavaboya gidiyorum bakıyorum bir şey yok inşallah seninde bebisin vardır

reglden 4 gün önce kanda negatif çıkmıştı benim, 4 gün gecikince pozitif çıkmıştı. 8 gün kala çok erken bi süre evde testiniz varsa yapın ona göre kan verirsiniz

reglden 4 gün önce kanda negatif çıkmıştı benim, 4 gün gecikince pozitif çıkmıştı. 8 gün kala çok erken bi süre evde testiniz varsa yapın ona göre kan verirsiniz
Evde testim kalmadi elimde ya sağlık ocağı hemen evimin dibinde olduğu için kan da verebilirim ama dedim acaba şöyle bir hafta falan geçmesini mi beklesem falan eczaneden de alabilirim test ama bir yerde okudum regl 7 gün gecikince çıkıyor testte yazmislar

Ya her ay testte negatif görünce bu ay şok bir şekilde kendimi tuttum önceden olsa kork tane test yapmıştım sağlık ocağı evimin hemen çaprazında eczane evimin bir yol yanında düşün ina ragmen tutuyorum kendimi

yumurtlama zamanından üzerine 14 gün sayın. reglden önce bile erken gebelik testiyle öğrenenler var. ama bana soracak olursanız bir hafta gecikme bekleyin erken öğrenmek stresten başka bişey değil 7 gün gecikmeden ne test ne kan hiç bişey yapmayacağım ben

Yap yap haberlerini bekliyoruz inşallah dilediğin gibi olur

Evet işte o yüzden dedim buraya yazayım belki başka görüşler vardır diye 3 gün gecikti daha söyle 5 gün daha geçsin olmazsam öyle gideyim dedim ovulasyon testi ile takip ediyorum ben de işte yumurta catlayali 17 gün oldu toplamda

benimde regl'm 3 gün gecikince hiçbir şey çıkmadı 5 gün gecikince silik çizgi çıktı öyle öğrendim bence yap

inşallah bebeğin seninledir, bu ay gecikmemin 4.günü öğrenip 6.günü kimyasal yaşadım yani bekleseydim yıpranmayacaktım. doktorlar bir hafta bekleyin diye boşa demiyor yani

inşallah bebeğin seninledir, bu ay gecikmemin 4.günü öğrenip 6.günü kimyasal yaşadım yani bekleseydim yıpranmayacaktım. doktorlar bir hafta bekleyin diye boşa demiyor yani
Evet haklısın çok teşekkür ederim güzel dileğin iicn kimyasal bende yaşadım ve berbat bir şeydi benim için testte pozifit gördüm heyecanımı görmen lazımdı ama kan verdim koca bir sıfır en iyisi beklemek dediğiniz gibi pazartesi sabahı gidip kan veririm olmadi regl olmazsam

benim kandada pozitifti sonradan değer düştü maalesef, evde yapılan testlere inancım sıfır zaten. sen gönlünü ferah tut o sana geleceği zamanı biliyor

benim kandada pozitifti sonradan değer düştü maalesef, evde yapılan testlere inancım sıfır zaten. sen gönlünü ferah tut o sana geleceği zamanı biliyor
Amin inşallah en sağlıklı şekilde gelir umarım herkesin çokta stres yapmak istemiyorum eşim de diyor varsa şuan streste etkiler onu yokmuş bir şey olmamış gibi takıl diyor elimden geldiğince düşünmemeye çalışıyorum işte Allah'ım isteyen herkese pozifit görmeyi nasip eder inşallah

Beta değeri bir kaç günde yükseliyor hemen bence test yap tekrar. Gebelik başlangıcında aynı ağrılar bende de olmuştu eğer hamileysen hayırlı olsun

inşallah stres yüzünden yıllarca sebepsiz olmayan insanlar var elinden geleni yapıp gerisini Allah’a bırakmak lazım. çok stres yapıyorsanız test yapın en azından sonuca göre regliniz gecikmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…