• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Gecikmesi

Yildiz02

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2022
130
70
13
25
Kızlar reglimin 5. Günü regl olmadım
3.günü çok az kahve tonlarında sulu lekelenme oldu fakat devamı gelmedi
İdrar testi yaptım negatif çıktı sizce geç döllenme olabilir mi ya da başka bir şey?

İdrar testi yaptım negatif çıktı sizce geç döllenme olabilir mi ya da başka bir şey?
Bende olmadım hala. Test yaptım negatif gec döllenme mi diye düsündüm ama gec döllenmeyse kasık ağrısı sızısı beyaz akıntı için falan daha erken olurdu diye düsündüm. Kan testi yaptırmakta mantıklı mı bilemedim idrarda azda olsa gözükürdü diye canım cok sıkkın

Çok erken test için bence ki yerleşme kanaması gorduysen eğer en az 6 veya 7gun beklemelisin kan testi veya idrar testi ozaman belli olur

Bende olmadım hala. Test yaptım negatif gec döllenme mi diye düsündüm ama gec döllenmeyse kasık ağrısı sızısı beyaz akıntı için falan daha erken olurdu diye düsündüm. Kan testi yaptırmakta mantıklı mı bilemedim idrarda azda olsa gözükürdü diye canım cok sıkkın
Bende ağrı falan da yok endişeliyim normalde reglim çok ağrılı gecer ama bu sefer 5. Günüm ama hala olmadım sadece 3.günü kahve leke geldi bitti daha hiç bir şey yok

Kan tahlili en garantisi aynısını şuan ben yaşıyorum 2 gün geçti adetim ufak lekelenmeler vardı adet gelmeyince tahlil verdim bugun 13.55 çıktı yükselir mi yoksa kimyasal mi anlamadım çok düşük gecikmeye rağmen 🤔

2 gün daha erken normal yani gecikmesi bekle 7 gün falan yükselir inşallah ya
Kan tahlili en garantisi aynısını şuan ben yaşıyorum 2 gün geçti adetim ufak lekelenmeler vardı adet gelmeyince tahlil verdim bugun 13.55 çıktı yükselir mi yoksa kimyasal mi anlamadım çok düşük gecikmeye rağmen

Back