Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Regl Gecikmesi
- Konu Sahibi Yildiz02
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #gebelik #geçdöllenme regl
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bende olmadım hala. Test yaptım negatif gec döllenme mi diye düsündüm ama gec döllenmeyse kasık ağrısı sızısı beyaz akıntı için falan daha erken olurdu diye düsündüm. Kan testi yaptırmakta mantıklı mı bilemedim idrarda azda olsa gözükürdü diye canım cok sıkkınKızlar reglimin 5. Günü regl olmadım
3.günü çok az kahve tonlarında sulu lekelenme oldu fakat devamı gelmedi
İdrar testi yaptım negatif çıktı sizce geç döllenme olabilir mi ya da başka bir şey?
- 13 Ekim 2016
- 3.404
- 6.091
- 158
- 5 Aralık 2022
- 138
- 43
- 13
- 31
Çok erken test için bence ki yerleşme kanaması gorduysen eğer en az 6 veya 7gun beklemelisin kan testi veya idrar testi ozaman belli olurKızlar reglimin 5. Günü regl olmadım
İdrar testi yaptım negatif çıktı sizce geç döllenme olabilir mi ya da başka bir şey?
- 16 Mayıs 2022
- 130
- 70
- 13
- 25
Bende ağrı falan da yok endişeliyim normalde reglim çok ağrılı gecer ama bu sefer 5. Günüm ama hala olmadım sadece 3.günü kahve leke geldi bitti daha hiç bir şey yokBende olmadım hala. Test yaptım negatif gec döllenme mi diye düsündüm ama gec döllenmeyse kasık ağrısı sızısı beyaz akıntı için falan daha erken olurdu diye düsündüm. Kan testi yaptırmakta mantıklı mı bilemedim idrarda azda olsa gözükürdü diye canım cok sıkkın
- 16 Mayıs 2022
- 130
- 70
- 13
- 25
Umarım gebeliktir ya beklemedeyimÇok erken test için bence ki yerleşme kanaması gorduysen eğer en az 6 veya 7gun beklemelisin kan testi veya idrar testi ozaman belli olur
- 16 Mayıs 2022
- 130
- 70
- 13
- 25
Cikar mi 5. Gün deKan testi yaptırın en iyisi
- 13 Ekim 2016
- 3.404
- 6.091
- 158
Cikar mi 5. Gün de
Tabiki çıkar
İnşaAllah gebeyizdir sağlıklı bir sekildeBende ağrı falan da yok endişeliyim normalde reglim çok ağrılı gecer ama bu sefer 5. Günüm ama hala olmadım sadece 3.günü kahve leke geldi bitti daha hiç bir şey yok
- 29 Kasım 2021
- 367
- 375
- 53
Kan tahlili en garantisi aynısını şuan ben yaşıyorum 2 gün geçti adetim ufak lekelenmeler vardı adet gelmeyince tahlil verdim bugun 13.55 çıktı yükselir mi yoksa kimyasal mi anlamadım çok düşük gecikmeye rağmenKızlar reglimin 5. Günü regl olmadım
- 16 Mayıs 2022
- 130
- 70
- 13
- 25
2 gün daha erken normal yani gecikmesi bekle 7 gün falan yükselir inşallah ya
Kan tahlili en garantisi aynısını şuan ben yaşıyorum 2 gün geçti adetim ufak lekelenmeler vardı adet gelmeyince tahlil verdim bugun 13.55 çıktı yükselir mi yoksa kimyasal mi anlamadım çok düşük gecikmeye rağmen
- 29 Kasım 2021
- 367
- 375
- 53
ağustosta Ilk gebeliğim oluşmuştu 1 gün gecikmeye 109 çıkmıştı beta oyuzden şuan çok düşük geldi ne dusuncegimi şaşırdım2 gün daha erken normal yani gecikmesi bekle 7 gün falan yükselir inşallah ya
- 23 Kasım 2022
- 128
- 10
- 13
Kaset testte bile çıkıyor regli gününde bile.Kanda kesin cıkar.Ama kaset test negatifse muhtemelen regl gecikmesidir sadeceCikar mi 5. Gün de
- 16 Mayıs 2022
- 130
- 70
- 13
- 25
Ama bazı insanlarda geç döllenme olabiliyoağustosta Ilk gebeliğim oluşmuştu 1 gün gecikmeye 109 çıkmıştı beta oyuzden şuan çok düşük geldi ne dusuncegimi şaşırdım
- 16 Mayıs 2022
- 130
- 70
- 13
- 25
Geç döllenme olamaz mıKaset testte bile çıkıyor regli gününde bile.Kanda kesin cıkar.Ama kaset test negatifse muhtemelen regl gecikmesidir sadece