Regl gecikmesi ??

ecenazx

Kün Fe Yekün 🕊
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2020
1.214
356
24
Kızlar antibiyotik kullanıp regl dönemi geciken var mi ? Normalde 25 inde olmam gerekiyordu 5 gun gecikti antibiyotiği 10 gun kullanmıştım

Siz de mi antibiyotik kullandınız gecikti eger öyleyse ne zaman söküldünüz 6 günü yanlış söylemişim bugun 8. Gün :KK43:
bunlar kişiden kişiye değişen şeyler herkesin aynı olacak diye bir durum söz konusu değil sizde farklı etki yapmış olabilir

bunlar kişiden kişiye değişen şeyler herkesin aynı olacak diye bir durum söz konusu değil sizde farklı etki yapmış olabilir
Ama yine antibiyotik geciktirme özelliğine sahip herkeste olmasa bile doğru mu aklıma bi an menepoz geliyor kötü düşünmek istemiyorum

Ama yine antibiyotik geciktirme özelliğine sahip herkeste olmasa bile doğru mu aklıma bi an menepoz geliyor kötü düşünmek istemiyorum
yaşınızı bilmiyorum ama gebelik diyecektim ben si menapoz dediniz. menapoz öyle bir ayda gecikti menapoza girdim gibi bir süreç değil ama bir dr a görünün. ama ilaçlar herkeste aynı etkiyi yapmayabilir onu göz önünde bulundurun

yaşınızı bilmiyorum ama gebelik diyecektim ben si menapoz dediniz. menapoz öyle bir ayda gecikti menapoza girdim gibi bir süreç değil ama bir dr a görünün. ama ilaçlar herkeste aynı etkiyi yapmayabilir onu göz önünde bulundurun
Teşekkür ediyorum yaşım 22 gebelik yok aklıma bir an o geldi insallah öyle bir sey yaşamam çocuk sahibi olmadan yorumunuz icin de çok teşekkür ediyorum

Ya bazen cidden oluyor geçen sene 35 gün olmadım hastaneye Randovu aldım gittim dönüşte oldum :)
Hastanede doktora muayene oldunuz mu peki yoldan mi döndünüz bende randevu aldım gitmeden bir gün önce oldum ama yine muayene oldum :)

Hiç adetim gecikmedi..hala bekliyorum...testler neqatif..kanda aynı.Çok çocuk istiyorum

Merhaba konu başlığınızı görünce yazmak istedim bir bilginiz var mı acaba benim reglim 6 gün gecikti hamilelik testi yaptım sonuç negatif ve sadece koyu lekelenmeler oluyor ara ara sizce neden olur bu

Merhaba konu başlığınızı görünce yazmak istedim bir bilginiz var mı acaba benim reglim 6 gün gecikti hamilelik testi yaptım sonuç negatif ve sadece koyu lekelenmeler oluyor ara ara sizce neden olur bu
Kan testi vermenizi öneririm belki kanda gebelik çıkacak testte erken bazen belli olmuyor kan verin yine negatif çıkarsa bekleyin bir süre belki gecikme yaşıyorsunuz ama en sağlıklı sonuç kan da çıkar

X