Ben de aynı durumdayım. Tüm belirtileri var ama 3 gün oldu, kendisi yok. Doğum kontrol hapı kullanıyordum uzun zamandır. Normalde düzensizim, hapa rağmen geciktim bu sefer. Yeni kutuya başlamayacaktım, başlamadım. Stres ve gündemden dolayı olduğunu düşünüyorum ben.Merhaba arkadaşlar. Normalde çok düzenli regl olurum. Döngüm 28 gün sürer. Bu defa 4 gün önce regl olmam gerekirken hâlâ olmadım. Daha önce hiç böyle olmamıştı. Duygu dengesizliği, aşermeler, hafif kramplar gibi regl dönemi yaşadığım şeyleri yaşıyorum ama regl olamadım. Neden olabilir? Bu konuda tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Koronavorüsten dolayı hepimiz stresliyiz, bir de mevsim geçişi. Bundan dolayı gecikmeler normalBnmde 4 gün gecikti idrar testim negatif çok kötüyüm
Ben ne zaman olacak kaç gün kalmış diye sayınca gecikiyor geneldeSanırım öyle belimde batma yanma var bugun de olacak herhalde
Hayırlısı
Negatif cıkıcak biliyorum ama yinede kan verdim şimdi umudum kalmasın diye
HayırlısıNegatif cıkıcak biliyorum ama yinede kan verdim şimdi umudum kalmasın diye
Bende oldu. Hamile olmadığımı net bildiğim için test yapmadım.Normlde 6 sinda olmam gerekiyordu regl bittikten 2 3 gün Snra kasıklarimda 1 2 hafta ağrı oldu bu ayda reglm 4 gün gecikti 35 inci günde kan geldi ama regl kanımı anlamadım hafif pembemsiydi snradan kahve rengi oldu öyle devam etti ve ara ara kasıklarima kramp giriyo test yapıyorum negatif cikiyo aranızda böyle olan varmi
Benim göbeğim de şişkinlik var ve tm göbeğimin altında uzun bi çizgi çıktı şüpheleniyorum ama bakcaz 1 hafta Snra tekrardan test yapcmBende oldu. Hamile olmadığımı net bildiğim için test yapmadım.
Normlde 6 sinda olmam gerekiyordu regl bittikten 2 3 gün Snra kasıklarimda 1 2 hafta ağrı oldu bu ayda reglm 4 gün gecikti 35 inci günde kan geldi ama regl kanımı anlamadım hafif pembemsiydi snradan kahve rengi oldu öyle devam etti ve ara ara kasıklarima kramp giriyo test yapıyorum negatif cikiyo aranızda böyle olan varmi
Şuan reglim bitti ama hiç bisi gelmiyo 2 gün pembemsi geldi snradan kahverengiye döndü 4 günde kahverengi geldi snradan bittiaynısı oldu
1 ya da 2 güne normal regle dönücek
Karnim olacaktı göbeğim sis diye yazmışım yanlışlıklaBenim göbeğim de şişkinlik var ve tm göbeğimin altında uzun bi çizgi çıktı şüpheleniyorum ama bakcaz 1 hafta Snra tekrardan test yapcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?