• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Gecikmesi

TheKnack

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2016
1.992
6.152
63
Merhaba arkadaşlar. Normalde çok düzenli regl olurum. Döngüm 28 gün sürer. Bu defa 4 gün önce regl olmam gerekirken hâlâ olmadım. Daha önce hiç böyle olmamıştı. Duygu dengesizliği, aşermeler, hafif kramplar gibi regl dönemi yaşadığım şeyleri yaşıyorum ama regl olamadım. Neden olabilir? Bu konuda tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Bu ara herkesin gecikti. Mevsimsel galiba. 🤔

Ben kan testi yaptırdım üzerinden 11 gün geçti tekrar yaptırdım yine negatif senin gibiyim yani 😕

Merhaba arkadaşlar. Normalde çok düzenli regl olurum. Döngüm 28 gün sürer. Bu defa 4 gün önce regl olmam gerekirken hâlâ olmadım. Daha önce hiç böyle olmamıştı. Duygu dengesizliği, aşermeler, hafif kramplar gibi regl dönemi yaşadığım şeyleri yaşıyorum ama regl olamadım. Neden olabilir? Bu konuda tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Ben de aynı durumdayım. Tüm belirtileri var ama 3 gün oldu, kendisi yok. Doğum kontrol hapı kullanıyordum uzun zamandır. Normalde düzensizim, hapa rağmen geciktim bu sefer. Yeni kutuya başlamayacaktım, başlamadım. Stres ve gündemden dolayı olduğunu düşünüyorum ben.

Benimde geçikti bu ay mevsimsel sanırım

Normlde 6 sinda olmam gerekiyordu regl bittikten 2 3 gün Snra kasıklarimda 1 2 hafta ağrı oldu bu ayda reglm 4 gün gecikti 35 inci günde kan geldi ama regl kanımı anlamadım hafif pembemsiydi snradan kahve rengi oldu öyle devam etti ve ara ara kasıklarima kramp giriyo test yapıyorum negatif cikiyo aranızda böyle olan varmi

Normlde 6 sinda olmam gerekiyordu regl bittikten 2 3 gün Snra kasıklarimda 1 2 hafta ağrı oldu bu ayda reglm 4 gün gecikti 35 inci günde kan geldi ama regl kanımı anlamadım hafif pembemsiydi snradan kahve rengi oldu öyle devam etti ve ara ara kasıklarima kramp giriyo test yapıyorum negatif cikiyo aranızda böyle olan varmi
Bende oldu. Hamile olmadığımı net bildiğim için test yapmadım.

aynısı oldu
1 ya da 2 güne normal regle dönücek

Back