• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Gecikmesi

Beklemekseni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2019
7.220
8.435
118
28
Merhaba arkadaşlar. En son 24 mayısta adet oldum. Bugün 20.gün hala ader olmadım. İdrar testi yapıyorum ama negatif çıkıyor. Bu kadar adetim hiç gecikmemişti. Kist falanda yok. Neden olamıyorum bilmiyorum. Geç döllenme olupta böyle Olurmu? Yaşayan varmı böyle bir durum? Birde 2 gecedir rüyamda idrar testi yapıyorum ve pozitif çıkıyor ne anlama geliyor bilmiyorum ne önerirsiniz?

Ertesi gün ilacı felan kullandıysan ya da doğum kontrol hapı aldıysan onların yan etkisi olabilir. Bi de psikoloji çok önemli olmadım olamıyorum diyerek strese girersen de gecikir. Ama bi jinekolog a gidip kan testi yaptır her ihtimale karşılık. Gebeliğin yoksa adet söktürücü verir onu kullanırsın. Tez zamanda regli olman dileğiyle

Ertesi gün ilacı felan kullandıysan ya da doğum kontrol hapı aldıysan onların yan etkisi olabilir. Bi de psikoloji çok önemli olmadım olamıyorum diyerek strese girersen de gecikir. Ama bi jinekolog a gidip kan testi yaptır her ihtimale karşılık. Gebeliğin yoksa adet söktürücü verir onu kullanırsın. Tez zamanda regli olman dileğiyle
Onlardan hiç kullanmıyorum canım bebek istiyorum zaten. Biraz daha bekleyip kan testi yaptırırım olmadı

Benim de aynısı oldu 13 gün gecikti. 6.gün baktırdım negatifti. 3 gündür de lekelenme tarzı adet oldum.

Hemen hemen hepimizin basina gelen seyler canim kan testi yaptirmadan emin olamazsin malesef. Benim de basima geldi 6 gun geciktim butun belirtiler vardi sonuc negatif. Ruyamda ikizlerim oldugunu gormustum biraz da psikolojik . Ama allahin isi ola da bilir en iyisi kan verip rahatlamak

Hemen hemen hepimizin basina gelen seyler canim kan testi yaptirmadan emin olamazsin malesef. Benim de basima geldi 6 gun geciktim butun belirtiler vardi sonuc negatif. Ruyamda ikizlerim oldugunu gormustum biraz da psikolojik . Ama allahin isi ola da bilir en iyisi kan verip rahatlamak
Pazartesi gidicem canım 23 gün oldu çok uzadı ilk defa bakalım kan vercem pazartesi

Sizce test bozuk mu

Eklentiler

• IMG_20190718_202640.jpg
    IMG_20190718_202640.jpg
    95,8 KB · Görüntüleme: 45
Back