Regl gecikmesi ve şeker?

busebgddl

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2024
3
0
21
Kizlar herkese selam evliyim 14 aylik kızım var. Evlenmeden önce polikistik over teshisim vardı adet söktürücü ile o kist patladı cok şükür ve düzenli olmasa da regl olmaya başladım. (overliyken 3 4 ay olmadigim oluyordu.) Ancak doğumdan sonra reglim iyice düzene girdi her ay hemen hemen aynı günlerde oluyordum. Ama bu ay 11 gün gecikti en sonunda dün saglikocagina gittim kan verdim sabah sonuç çıktı betam düşük yani gebelik yok çok sukur. ( Allah isteyenlere nasip etsin inşallah🙏) Sonuçlarimda
glukoz (açlık kan şekeri) 111
Serbest T4 0.71 ng/ dL
TSH 1.22
Üre 12 çıktı. Doktor gecikme icin gebelik olmadığına göre mevsimsel olabilir dedi polikistik over gecmisimi söyleyince de o zaman bir kadin dogumcuya baktırın dedi. Şeker için de aşırı yuksek degil bir süre şeker ve karbonhidrat a dikkat edin dedi. Ama şuan kafamda binbir soru var acaba şekerim onemli düzeyde mi? ilerde diyabet mi olacağım? ( yaşım 21 bu arada ailede de yok bu hastalık) Reglim gecikti acaba yine mi kist oluştu? Acaba tiroidim mi var? Çok kafama taktim. Cok saskinim tabii yaşı yok bunun ama hiç beklemiyordum sizce degerlerim kötü mü ya da başka hastalık habercisi olabilir mi pcos ve tiroid gibi? ağız kurulugu, karin ağrısı, bel ağrısı, sinirlilik, doymama hissi, yorgunluk, sürekli uykulu olma hali var. 😔

X