- 18 Ocak 2019
- 30
- 10
- 8
- 30
- Konu Sahibi Umutsuzumutlu51
-
Cnm cesaritini topla test yap bu sekilde bilemeyizumarim bebegin seninledir
Anliyorum seni ins bebegin olur bence test yap baska turlu de rahat edemezsinİşte o cesaret yok bende maalesef artık gecikip test yapıp negatif çıkmasından çok yoruldum2 aydır düzenliydi reglim şimdi gecikince bi umut var ama hayal kırıklığı olursa kaldıramam die korkuyorum Bazen de bedenim benle oyun oynuyor die düşünüyorum arkadaş gebelik varsa geciksin yoksa gününde olayım ☹
Doğru haklısınızAnliyorum seni ins bebegin olur bence test yap baska turlu de rahat edemezsin
Suan elinde tesy varsa yap gonder cnm doto bakalim ins cikarDoğru haklısınız
Test yok eczaneye gidemedim hani dedim 2 hafta geçsin öyle yaparım die düşünmüştümSuan elinde tesy varsa yap gonder cnm doto bakalim ins cikar
Sizin var mi evladınızSuan elinde tesy varsa yap gonder cnm doto bakalim ins cikar
Geç mi yumurtladın acaba o zaman da gecikme oluyor canım insallah hamilesindir bebegin seninlesirTest yok eczaneye gidemedim hani dedim 2 hafta geçsin öyle yaparım
Ya işte hiç bilmiyorum sizce şuan ki akıntının sebebi yumurtlama döneminde olduğumun belirtisi mi?Geç mi yumurtladın acaba o zaman da gecikme oluyor canım insallah hamilesindir bebegin seninlesir
Tamam çok teşekkür ederim saolunGecikmen olmasaydı 2. Kez yumurtlama derdim ama 11 gun gecikme olmuş o akıntı hamilelikten olabilir gebelik testi yap yarın 12. Gün oluyor zaten testte cikmasi icin yeterli bir süre
Rica ederim inşallah pozitifi görürsünTamam çok teşekkür ederim saolun
Keske cnm benmde yok maalesef ama ümidimi kaybetmiyorum vardir bir zamaniSizin var mi evladınız
İnşallah Allah razı olsunRica ederim inşallah pozitifi görürsün
Rabbim inşallah nasip eder isteyen herkese gerçekten çok zor yaşamayan bilemezKeske cnm benmde yok maalesef ama ümidimi kaybetmiyorum vardir bir zamani
Evet cnm zor bir durum sabretmek lazim insallah allahın izniyle olur kısa suredeRabbim inşallah nasip eder isteyen herkese gerçekten çok zor yaşamayan bilemez
Amin canım inşallahEvet cnm zor bir durum sabretmek lazim insallah allahın izniyle olur kısa surede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?