• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl gecikmesi ve şeffaf akıntı

Umutsuzumutlu51

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2019
30
10
8
30
Merhaba hanımlar evliliğin 5. Yılındayız ve daha önce 2 kere düşük yaşadım şuan da reglim 11 gün gecikti ve şeffaf bir akıntım var göğüsümde de ve kasıklarımda hafif sancı oluyor daha önce düşük yaptığım için test yapmaya da cesaretim yok 😔 önceden de gecikmelere oluyordu ama akıntım olmuyordu bu durumu yaşayıp hamile olduğunu anlayan var mi kendimi de ümitlendiren istemiyorum ama bi yandan da umut olmadan olmuyor teşekkürler

İşte o cesaret yok bende maalesef artık gecikip test yapıp negatif çıkmasından çok yoruldum 😣 2 aydır düzenliydi reglim şimdi gecikince bi umut var ama hayal kırıklığı olursa kaldıramam die korkuyorum Bazen de bedenim benle oyun oynuyor die düşünüyorum arkadaş gebelik varsa geciksin yoksa gününde olayım ☹️
Cnm cesaritini topla test yap bu sekilde bilemeyiz :KK43: umarim bebegin seninledir

İşte o cesaret yok bende maalesef artık gecikip test yapıp negatif çıkmasından çok yoruldum 😣 2 aydır düzenliydi reglim şimdi gecikince bi umut var ama hayal kırıklığı olursa kaldıramam die korkuyorum Bazen de bedenim benle oyun oynuyor die düşünüyorum arkadaş gebelik varsa geciksin yoksa gününde olayım ☹
Anliyorum seni ins bebegin olur bence test yap baska turlu de rahat edemezsin

Gecikmen olmasaydı 2. Kez yumurtlama derdim ama 11 gun gecikme olmuş o akıntı hamilelikten olabilir gebelik testi yap yarın 12. Gün oluyor zaten testte cikmasi icin yeterli bir süre

Back