belki geç döllenmeden kaynaklı çıkmamıştır 2-3 gün daha bekleyin adet olmazsanız kan verin daha iyi olurMerhaba arkadaslar, 2 aydir cocuk icin ugrasiyorz.Reglim cok duzenlidir. bu ay 2 gun gecikti. test yaptim evde negatif cikiyor.
reglim cok duzenli oldugundan ilk aklima hamile olabilecegim suphesi geliyor ama testin negatif cikmasi umidimi kirdi. bu sekilde evdeki testi negatif cikip sonradan hamile oldugunu ogrenen oldu mu. henuz 2 gun gecti oyuzden mi negatif cikti acaba. tecrubesi olan varsa yardimci olabilrse cok sevinirim.
tesekkrler. 2 3 gun cok kisa ama boyle zamanlarda gerckten uzun geliyor:))belki geç döllenmeden kaynaklı çıkmamıştır 2-3 gün daha bekleyin adet olmazsanız kan verin daha iyi olur
Korunmayı bıraktıktan sonra böyle gecikmeler yaşanabilir adette olabilirsiniz belli olmaz 2-3 güne anlaşılırisin ilginc kismi regl oncesi yasadigim belirtileri de beraberinde yasiyorum.
mecbur beklicem evet.. tesekkrlerKorunmayı bıraktıktan sonra böyle gecikmeler yaşanabilir adette olabilirsiniz belli olmaz 2-3 güne anlaşılır
2 gunle cikmayabilir benim 5. Gun cikmisti testi iki gun aralarla tekrar edinMerhaba arkadaslar, 2 aydir cocuk icin ugrasiyorz.Reglim cok duzenlidir. bu ay 2 gun gecikti. test yaptim evde negatif cikiyor.
reglim cok duzenli oldugundan ilk aklima hamile olabilecegim suphesi geliyor ama testin negatif cikmasi umidimi kirdi. bu sekilde evdeki testi negatif cikip sonradan hamile oldugunu ogrenen oldu mu. henuz 2 gun gecti oyuzden mi negatif cikti acaba. tecrubesi olan varsa yardimci olabilrse cok sevinirim.
Gercekten mi. boyle bir ornek duymak beni mutlu etti. pazar tekrar deneyecegim o halde2 gunle cikmayabilir benim 5. Gun cikmisti testi iki gun aralarla tekrar edin
Merhaba arkadaslar, 2 aydir cocuk icin ugrasiyorz.Reglim cok duzenlidir. bu ay 2 gun gecikti. test yaptim evde negatif cikiyor.
reglim cok duzenli oldugundan ilk aklima hamile olabilecegim suphesi geliyor ama testin negatif cikmasi umidimi kirdi. bu sekilde evdeki testi negatif cikip sonradan hamile oldugunu ogrenen oldu mu. henuz 2 gun gecti oyuzden mi negatif cikti acaba. tecrubesi olan varsa yardimci olabilrse cok seviniri
Bir iki gün daha bekleyin eğer gelmezse adetiniz kan testi yaptırın en güvenilir oMerhaba arkadaslar, 2 aydir cocuk icin ugrasiyorz.Reglim cok duzenlidir. bu ay 2 gun gecikti. test yaptim evde negatif cikiyor.
Bence çok erken yapmışsın testi en az bir hafta geçtikten sonra yaparsan daha sağlıklı sonuç alırsınMerhaba arkadaslar, 2 aydir cocuk icin ugrasiyorz.Reglim cok duzenlidir. bu ay 2 gun gecikti. test yaptim evde negatif cikiyor.
Yumurtlama tarihini biliyor musun takip ettin mi canimMerhaba arkadaslar, 2 aydir cocuk icin ugrasiyorz.Reglim cok duzenlidir. bu ay 2 gun gecikti. test yaptim evde negatif cikiyor.
Telefonda bir uygulama indirdim regl donemimi takip ediyorum buna gore en uygun yuksek gunlerii gosteriyor hamile kalma sansinda.onu mu kastettinizYumurtlama tarihini biliyor musun takip ettin mi canim
O aralıkları gösterir ovulasyon testi kullanıyor musun diye sormak istedim yada vajinal akintiyla takip ediyor musunTelefonda bir uygulama indirdim regl donemimi takip ediyorum buna gore en uygun yuksek gunlerii gosteriyor hamile kalma sansinda.onu mu kastettiniz
Ovulasyon testi hic kullanmadim.eczanelerde var miO aralıkları gösterir ovulasyon testi kullanıyor musun diye sormak istedim yada vajinal akintiyla takip ediyor musun
Evet canim var ama trendyoldan sipariş ver eczanelerde gereksiz pahalıOvulasyon testi hic kullanmadim.eczanelerde var mi
Ovulasyon testi geldi.yaptim ikinci cizgi silik cikti. Hergun yapip bakicam bakalm en iyi zamani ne zamanEvet canim var ama trendyoldan sipariş ver eczanelerde gereksiz pahalı
Aynen canım bir kağıda her gün yapıştır tarih ve adetin kaçıncı günü olduğunu yazOvulasyon testi geldi.yaptim ikinci cizgi silik cikti. Hergun yapip bakicam bakalm en iyi zamani ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?