• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl gecikmesi ve beta hcg

Kavun3006

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2020
5
1
1
32
Herkese merhaba.
Siteye yeni üye oldum bu konuyu açıp yardımlarınızı almak için.

Yaklaşık 1 haftadır etrafımdakilerinde farkettiği “erken gebelik belirtileri” nin çoğunu yaşıyorum. Reglime 3 gün kala kan testi yaptırdım 0.100 çıktı. Regl döneminde 1 günlük bile gecikme yaşamış insan değilim. 1 gün gecikti diye test yaptırdım 1.20 çıktı. Aslında negatif ama ne biliyim regl geciktiği halde negatif çıkıp yükselen oldu mu sonradan? Şuanda reglimin geciktiği 5.gündeyim.

hiççç acele etme sakınce bekle

zaten hamıleysen direk keseyi görürsün , değilsede tedavini olursun ,

ama sanırım geç döllenme ile hamılesın

0.100den 1.20ye çıkması normal mi acaba ? Sabit kalması gereken bir değer midir normalde bilmiyorum açıkçası

0.100den 1.20ye çıkması normal mi acaba ? Sabit kalması gereken bir değer midir normalde bilmiyorum açıkçası
Benimde idrar testlerim çok çok az görünür 2cizgi çıktı bugün doktora gttim rahim duvarında baya kalınlaşma var dedi ama kanda 1.20 çıktı acaba sizin oldumu hamilelik

5 gün gecikmeyle bu değer çok düşük canım daha yüksek olması gerekir diye biliyorum. Allah gönlüne göre versin inşallah.

Benimde 6 gün gecikti bugün dok gittim Bhcg 1.20 cikti morelim bozuldu ama benim mide bulantilarim ve ara ara kasik agrilarim var neden böyle oldu anlamadim morelm cook bozuldu yaw

Benimde 6 gün gecikti bugün dok gittim Bhcg 1.20 cikti morelim bozuldu ama benim mide bulantilarim ve ara ara kasik agrilarim var neden böyle oldu anlamadim morelm cook bozuldu yaw
bu sonuç tamamen olumsuz değil ama canım
ıkı gun sonra aynı yerde aynı saatte test yaptır ozaman daha anlarız
ben bilirsem geç döllenme

Hmm tamm yarin gitcem bakalim nediycek ben internetten baktim tahlil sonucuma orda gördüm hayirlisi artik. Teşekkürler

Tebrikler yeni mi? Belirtileriniz nelerdi :)
Sagol canim evet yeni
Tatlim bu 7.gebeligim 6 kaybim var.inan hic bir belirtim yoktu her gebeligimde belirtiler farklidi. Busefer adetim 1gün gecikti test yaptim ve hemen cift cizgi cikti hamdolsun inşallah bu sefer bebegimi kucagima alirim dua edin lütfen bu sefer olsun inşallah.

Sagol canim evet yeni
Tatlim bu 7.gebeligim 6 kaybim var.inan hic bir belirtim yoktu her gebeligimde belirtiler farklidi. Busefer adetim 1gün gecikti test yaptim ve hemen cift cizgi cikti hamdolsun inşallah bu sefer bebegimi kucagima alirim dua edin lütfen bu sefer olsun inşallah.
Anladım canım inşşallah sağlıkla kucağına alırsın bol bol dinlen :anneadayı::KK200:

Back