Merhaba arkadaşlar,sizlere bir sorum olacak bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Geçen ay ayın 25 de hastalandım,ben 33 günde bir adet olurum bu sebepten bir sonraki 3 gün ileriye atar. yani bu ay 28 de hastalanmam lazımdı fakat olmadım.Aksıne çok fazla sarı akıntım var. ayrıca dün sarı akıntımla beraber damar gibi kırmızı bir leke geldi.
birde rahatsızlandığım için doktora gittim ve bana antibiyotik iğne yaptı sanırım martın 10 yada 9 onunda etkisi var mı? Acaba bir problem mi var?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
canim hamile olabilirsin bence bir an once test yaptir o lekelenme de yerlesme kanamasi olabilir.9ya da 10u diyorsun ilac aldigin zamani o zaman zaten seni buyuk ihtimal yumurtlamana yaklastigin zamanlar yani gebe kaldiysan eger zararli olacagini dusunmuyorum sonuclarini bildir hayatim bize
Çoook Çook teşekkür ederim canım. Test yapmaya korkuyormya değilsem diye.. birde bişey daha sorabilir miyim ? Sarı akıntı gebelik belirtisi olabilir mi?
canim kokusuz falan bir akintiysa olabilir ama test yapmayarak kendine eziyet ediyorsun zaten gecmis gunun yap rahatla en azindan kandini dinlemekten kurtulursun
evet kokusuzAma korkuyorm,altı aydır her ay test yapmaktan yoruldum Pazar gününe kadar hastalanmassam kan testi yaptrcam :44: Tekrar çook teşekkür ederim. Haber vericem sanada
slm cnm arkadaşın dediği gibi hamile olabilirsin oda yerleşme kanaması olabilir bendede olmuşdu o yüzden cvp yazmak istedim bence hemen test yap hayırlı haberlerini vermen dileğiyle.hayırlı sağlıklı evlatlar inşallahhh:)
Arkadaşlar,test yaptrmadımcumartesiden beri kahverengi akıntım geldi. Bugnde hafif hafif kırmızı geliyor. Sanırım yine başaramadım Nedir bu fikri olan varsa lütfen yardımcı olsn
kanamalarin hafifi hafif devam ederse doktora gitmende fayda varcanim ama yok diil de cozulursen hicc uzulme onumuzdeki aya olur insallah hayirlisi olsun
sonuç ne hamilemsn ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?