Regl gecikmesi olanlar

beronika

Aklımı deliricem 👼🏻
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2024
748
397
18
29
Regl gecikmesi yaşayanlar kaç gün gecikmeniz oldu, gebelik varmı?, belirtileriniz nelerdi 7 günlük gecikmem var yumurtlama haftama göre bu hafta test yapıcam inşallah güzel sonuçlar görürüm

Regl gecikmesi yaşayanlar kaç gün gecikmeniz oldu, gebelik varmı?, belirtileriniz nelerdi 7 günlük gecikmem var yumurtlama haftama göre bu hafta test yapıcam inşallah güzel sonuçlar görürüm
Reglimi bilmiyorum regli bitti 4cu gun yumurtlama oldu normal dongume 11 gun var yumurtlama dersek 3 gun bilmiyorum

Sarı akıntı ne oluyor peki? Bazen sarı bazen beyaz geliyor bende. Kaşıntı kötü koku vs yok acaba adet mi olacağım
Yerleşme sırasında oluyormuş burda çok okudum bendede oludu bir iki gün sürdü bitti

Testlere güven olmuyor kan testi vermek daha iyi olur bende kan vermeyi düşünüyorum

Kız artık yap bence ya silikte olsa çıkar merak ettim şuan adetten 3 gün önce aşırı silik bı şekilde öğrendim ama düşük yaptım bariz belli olur varsa gebelik çizgi 7.gunu net bı şekilde çizgi oluşmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…