Senin belirtin var mı?Regl gecikmesi yaşayanlar kaç gün gecikmeniz oldu, gebelik varmı?, belirtileriniz nelerdi7 günlük gecikmem var yumurtlama haftama göre bu hafta test yapıcam inşallah güzel sonuçlar görürüm
Alt karnımda bir şişlik var arada regl ağrısı gibi ağrı geliyor ama kısa süreli senin belitilerin var mıSenin belirtin var mı?
Benimde kasım ağrım, akıntım var ama regli mi olacağım yoksa gebelik mi bilmiyorumAlt karnımda bir şişlik var arada regl ağrısı gibi ağrı geliyor ama kısa süreli senin belitilerin var mı
İnşallah gebeliktir canım akıntı genelde gebeliğin erken belirtilerinde okudumBenimde kasım ağrım, akıntım var ama regli mi olacağım yoksa gebelik mi bilmiyorum
Nasıl bir akıntı oluyor peki canım?İnşallah gebeliktir canım akıntı genelde gebeliğin erken belirtilerinde okudum
Beyaz ve şeffaf canımNasıl bir akıntı oluyor peki canım?
Sarı akıntı ne oluyor peki? Bazen sarı bazen beyaz geliyor bende. Kaşıntı kötü koku vs yok acaba adet mi olacağımBeyaz ve şeffaf canım
Reglimi bilmiyorum regli bitti 4cu gun yumurtlama oldu normal dongume 11 gun var yumurtlama dersek 3 gun bilmiyorumRegl gecikmesi yaşayanlar kaç gün gecikmeniz oldu, gebelik varmı?, belirtileriniz nelerdi7 günlük gecikmem var yumurtlama haftama göre bu hafta test yapıcam inşallah güzel sonuçlar görürüm
Yerleşme sırasında oluyormuş burda çok okudum bendede oludu bir iki gün sürdü bittiSarı akıntı ne oluyor peki? Bazen sarı bazen beyaz geliyor bende. Kaşıntı kötü koku vs yok acaba adet mi olacağım
Test yaptın mı canım inşallah pozitif sonuçlar alırsınReglimi bilmiyorum regli bitti 4cu gun yumurtlama oldu normal dongume 11 gun var yumurtlama dersek 3 gun bilmiyorum
Test 3 5 gundur yapiyorum bugun asiri bir silik varla yok gibi sonradan baktim cizgi belirginlesmis bunca zaman kuruma gormedim laboquick test kaset bilmiyorim yaaTest yaptın mı canım inşallah pozitif sonuçlar alırsın
Yaa umut oldunuz teşekkür ederim. Çatlamanın bugün 11.günü ne zaman test yapsam acabaYerleşme sırasında oluyormuş burda çok okudum bendede oludu bir iki gün sürdü bitti
Canım beş gün daha bekle test yap anca idrara geçer ilk kana geçiyormuş sonra idrarmışYaa umut oldunuz teşekkür ederim. Çatlamanın bugün 11.günü ne zaman test yapsam acaba
Tamam çok teşekkür ederimCanım beş gün daha bekle test yap anca idrara geçer ilk kana geçiyormuş sonra idrarmış
İnşallah canımTamam çok teşekkür ederiminşallah regl olmazsam dediğiniz gibi yapacağım
Tabiki vereceğim. Rabbim hepimize beklediği haberi versinİnşallah canımhaber ver burdan banada
Amin canımmmTabiki vereceğim. Rabbim hepimize beklediği haberi versin
Kız artık yap bence ya silikte olsa çıkar merak ettim şuan adetten 3 gün önce aşırı silik bı şekilde öğrendim ama düşük yaptım bariz belli olur varsa gebelik çizgi 7.gunu net bı şekilde çizgi oluşmuştuRegl gecikmesi yaşayanlar kaç gün gecikmeniz oldu, gebelik varmı?, belirtileriniz nelerdi7 günlük gecikmem var yumurtlama haftama göre bu hafta test yapıcam inşallah güzel sonuçlar görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?