- Konu Sahibi cimcimekizz
Hmm anladım Ankarada olsaydınız doktor önerecektim onun için sordum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmm anladım Ankarada olsaydınız doktor önerecektim onun için sordum
Tesekkur ederim ama hala regl olmadım doktora da gittim pek bisey demedi ama ilişki sonrası kasık ağrilarım oluyor dayanamayacak şekilde hayırlısı bakalım geç döllenmeden supheleniyorum benHmm anladım Ankarada olsaydınız doktor önerecektim onun için sordum
Hamilesin canım kan ver hayırlı olsunReglim sadece 1 gün gecikti sizce ??? Eki Görüntüle 3582489
Hamilesin canım kan ver hayırlı olsun![]()
Evet bunda da bariz belli kan ver canım inşallah mutlu haber alırsın bize de haber verEki Görüntüle 3582803
Bugün prodictor marka test yaptım silik çıktı
Pazartesi günü gideceğim yazacağımEvet bunda da bariz belli kan ver canım inşallah mutlu haber alırsın bize de haber ver![]()
İyi günler acaba doktor ne dedi bende benzer durumdayım daRegl oldugum vakit gidecegim olmazsam persembe yine gidecegim![]()
Merhaba enfeksiyon varmis vucudumda kasık sancılarım oldu baya rahatsızlandım zaten birde regl oldum enfeksiyon kaynakli gecikmişİyi günler acaba doktor ne dedi bende benzer durumdayım da
Çok geçmiş olsun benimde on gün gecikmem vardı az önce negatif çıktı kan adet sokturucu verdi doktorMerhaba enfeksiyon varmis vucudumda kasık sancılarım oldu baya rahatsızlandım zaten birde regl oldum enfeksiyon kaynakli gecikmiş![]()
Yeni meram tıp hastanesi Fatma hocaya gidiyorum gayet memnunumKonyada hangi hastaneye doktora gidiyorsunuz? Açıkçası ben devlete gitmeye çok çekiniyorum 2 3 hastayı aynı anda alıyorlar odaya bu beni çok rahatsız ediyor
Tesekkur ederim sizede gecmis olsunÇok geçmiş olsun benimde on gün gecikmem vardı az önce negatif çıktı kan adet sokturucu verdi doktor
Ay hiç randevu bulamıyorum siz ne zaman boşluk buluyorsunuz? Bir de şey sormak istiyorum profesör muayenesi ücretini biliyor musunuz arayıp soracaktım unuttumYeni meram tıp hastanesi Fatma hocaya gidiyorum gayet memnunum![]()
Pardon özel muayene olarak geçiyormuş ücretini biliyor musunuzAy hiç randevu bulamıyorum siz ne zaman boşluk buluyorsunuz? Bir de şey sormak istiyorum profesör muayenesi ücretini biliyor musunuz arayıp soracaktım unuttum![]()
600 tl idi en son randevuya gerek yok hemsireye sira alamadim derseniz randevulu hastalardan sonra en son alıyor doktor hanım yardımcı oluyorlarPardon özel muayene olarak geçiyormuş ücretini biliyor musunuz![]()
Evet bunda da bariz belli kan ver canım inşallah mutlu haber alırsın bize de haber ver![]()
Yaaaa çok sevindim hayırlı olsun canımmm sağlıkla kucağına al inşşş bize de dua et
Yaaaa çok sevindim hayırlı olsun canımmm sağlıkla kucağına al inşşş bize de dua eta
allahım inşallah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınYaaaa çok sevindim hayırlı olsun canımmm sağlıkla kucağına al inşşş bize de dua et![]()
bu değer 5 haftalık mı oluyor aşağı yukarı