Sanıyorum adet olmuşsunuzArkadaşlar merhaba.
8 günlük bir adet gecikmesi yaşadım, normal şartlarda ayın 30. Adet olmam gerekiyordu ve asla gecikmem olmaz evde yaptığım testte ikinci çizgi silik çıktı adetim geciktikten 2 gün sonra kan verdim beta hcg 0.11 çıktı negatif dediler üstünden 5 gün geçti bugün tekrardan kan verdim bu seferde beta hcg 0.38 çıktı sonrasında bugün adet kanamasına benzeyen bir kanamam oldu farkı ise benim adetim çok sancılı geçer ilaçla bile zor durabilirim ama bu sefer hafif ve kanamam pembemsi şimdi anlamadığım 5 günde az da olsa değerim neden yükseldi ve normalde sancılı ve yoğun gelmesi gereken adetim neden böyle hamilelik durumu söz konusu olabilir mi ? Başına böyle bir şey gelen var mı?
Tam olarak anlayamıyorum çünkü ağrım yok ve kanamam çok yoğun değilSanıyorum adet olmuşsunuz
Belki kullandığınız bir ilaç, hastalık yada psikolojik bir nedenden dolayı olmuş olbilir ama umarım inşallah yerleşme kanamasidir rabbim herkesin gönlüne göre versinTam olarak anlayamıyorum çünkü ağrım yok ve kanamam çok yoğun değil
Amin inşallah bakalım bir ilaç kullanmadım ilk defa başıma böyle bir şey geldi teşekkür ederimBelki kullandığınız bir ilaç, hastalık yada psikolojik bir nedenden dolayı olmuş olbilir ama umarım inşallah yerleşme kanamasidir rabbim herkesin gönlüne göre versin
Canım 0.11 ile 0.38 in bir farkı yok ikiside negatif eksiler değer yani benim 0.100 çıktığını biliyorum bunlar negatif değerlerdir 1.2 olsa bi ihtimal Dicem ama sen zaten hamile değilsin ne normal adet görmüşsünArkadaşlar merhaba.
8 günlük bir adet gecikmesi yaşadım, normal şartlarda ayın 30. Adet olmam gerekiyordu ve asla gecikmem olmaz evde yaptığım testte ikinci çizgi silik çıktı adetim geciktikten 2 gün sonra kan verdim beta hcg 0.11 çıktı negatif dediler üstünden 5 gün geçti bugün tekrardan kan verdim bu seferde beta hcg 0.38 çıktı sonrasında bugün adet kanamasına benzeyen bir kanamam oldu farkı ise benim adetim çok sancılı geçer ilaçla bile zor durabilirim ama bu sefer hafif ve kanamam pembemsi şimdi anlamadığım 5 günde az da olsa değerim neden yükseldi ve normalde sancılı ve yoğun gelmesi gereken adetim neden böyle hamilelik durumu söz konusu olabilir mi ? Başına böyle bir şey gelen var mı?
Merhabalar beta hcg 2 çıktı benimde acaba ne demek.Canım 0.11 ile 0.38 in bir farkı yok ikiside negatif eksiler değer yani benim 0.100 çıktığını biliyorum bunlar negatif değerlerdir 1.2 olsa bi ihtimal Dicem ama sen zaten hamile değilsin ne normal adet görmüşsün
Merhaba bende aynı durumdayım regl döndüm 28 günde bir hiç şaşmaz 29. Gün beta 2 çıktı bi değişme olursa yazın buradan lütfenMerhabalar beta hcg 2 çıktı benimde acaba ne demek.
Regl günüme 1 hafta var daha ozaman tekrar kan tahlili yapacam.net sonuç çıkar. Siz ne yaptınız tekrar tahlil verdiniz miMerhaba bende aynı durumdayım regl döndüm 28 günde bir hiç şaşmaz 29. Gün beta 2 çıktı bi değişme olursa yazın buradan lütfen
Merhabalar ne yaptınız sonuç ne olduYok yarın doktora gideceğim. İnşallah güzel haber alırsınız.