Gebeliğe Hazırlık REGL GECİKMEDEN GEBELİK

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dunyamutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2021
800
585
53
Merhaba kızlar, yumurtlamadan önce yumurtlama günğ ve sonrasında ilişkimiz oldu. Regl 1 hafta var reglden önce belirti yasayan oldumu ? Merak ediyorum tuttumu acaba diye

Merhaba kızlar, yumurtlamadan önce yumurtlama günğ ve sonrasında ilişkimiz oldu. Regl 1 hafta var reglden önce belirti yasayan oldumu ? Merak ediyorum tuttumu acaba diye
Evet belirtiler oluyor. Göğüs hassasiyeti, regl agrisi gibi agrilar seklinde. Koku hassasiyeti olan de var. Gecikmeden test yapmayin derim. Ben yaptim kimyasalla karşılaştım cok agladim. Gecikince test yapin.

Evet belirtiler oluyor. Göğüs hassasiyeti, regl agrisi gibi agrilar seklinde. Koku hassasiyeti olan de var. Gecikmeden test yapmayin derim. Ben yaptim kimyasalla karşılaştım cok agladim. Gecikince test yapin.
Cok geçmiş olsun göğüs hassasiyeti reglden 1 hafta önce her zaman baslar bende suan bi belirtim yok geciktikden sonra baslar eğer bebiş varsa. İnşallah vardır

Cok geçmiş olsun göğüs hassasiyeti reglden 1 hafta önce her zaman baslar bende suan bi belirtim yok geciktikden sonra baslar eğer bebiş varsa. İnşallah vardır
Insallah vardir sabirla bekleyin
beklicem. Allah hakeden herkese bu duyguyu yaşatsın inşAllah

İki gündür ateşim bar benimde bata daha var ama 9 gün bilemedim sebebini

Yok canım neden yanlış anlıyım 7 defa galiba yumurtlama günümü ve diğer günleride değerlendirdik biz
Hadi inşAllah benmde 7 gün görünüyor regl belirti yok kendimi aramamaya calısıyorum umutlanmamak için, herşeyin hayırlısı Allah isteyen hakeden herkese nasip etsin inşAllah

Gebelikte vücut ısısı yükselir ama gebelik oncesi sabit vucut ısısını da bilmek gerekir. Vücudum sıcak acaba hamile miyim diye bir şüpheye düşmenin sonucu üzücü olabilir.
Daha önce kimyasal gebelik geçirdim ondada olmuştum

Daha önce kimyasal gebelik geçirdim ondada olmuştum
Biliyorum gebeliklerde ates yukselir. Ama dediğim gibi normal gunlerdeki vücut ısınızı bilmeniz gerekiyor. Her sabah ayni saatte uyanir uyanmaz dil altindan ölçülen ateşte sabit vücut ısınız çıkar. Onu bilmeden yukseldi diye yorum yapamayiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…