• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

regl gecikme gün 2

ecosumm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2025
12
1
1
16
önceki yazılarımdan konuyu az çok biliyorsunuzdur anlatmayacağım dün adamla konuştum 18 olduğunda seni yanıma alıcam ama söz ver kimseye kim olduğumu söylemeyeceksin ve eğer hamileysen aldıracaksın diyor asıl sorun gecikmemin 2. günü ama test yapamadım henüz bir belirti de yok sadece akıntı geliyor bazen beyaz bazen şeffaf su gibi dün gece cok başım ağrıdı ve belim de aynı şekilde kalbimde de hafif sıkışmalar yaşıyorum ve meme uçlarım acıyor regl olur muyum sizce

18 yasinda degilsiniz ve biriyle birlikte mi oldunuz? Yanima alirim ne demek? Daha yasiniz cok kucuk okulunuzu okuyun bir meslek edinin kimseye boyun egmeyin. Onceki yazilarinizi bilmiyorum nasil iliski yasadiniz bilmiyorum ya konunuzu ekleyin ya da tekrar yazin.

önceki yazılarımdan konuyu az çok biliyorsunuzdur anlatmayacağım dün adamla konuştum 18 olduğunda seni yanıma alıcam ama söz ver kimseye kim olduğumu söylemeyeceksin ve eğer hamileysen aldıracaksın diyor asıl sorun gecikmemin 2. günü ama test yapamadım henüz bir belirti de yok sadece akıntı geliyor bazen beyaz bazen şeffaf su gibi dün gece cok başım ağrıdı ve belim de aynı şekilde kalbimde de hafif sıkışmalar yaşıyorum ve meme uçlarım acıyor regl olur muyum sizce
Daha 18 bile değilsin inanma hata yaparsın daha yaşın küçük ya kimseye güvenme bu devirde seni yanıma Alaçam ne demek ya lütfen yapma bunu kendine hayatını mahvedersin pisman olursun aklını başına al daha çok geç değil gebelik testi al yada kan verebilirsen sağlık ocağında kan vermeye bak ama şikayetçi olman lazım cezasını çeksin pislik

Belirti herkeste olmuyor test yap. Umarım değilsindir

Back
X