Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba benim 28 günde olan şaşmayan regl düzenim vardı. Son bir yıldır şaştı. 29- 29-32- 31- 28-31- 30-33- 29 . Ben bu duruma çok sıkıldım hamile de kalamıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar merhaba benim 28 günde olan şaşmayan regl düzenim vardı. Son bir yıldır şaştı. 29- 29-32- 31- 28-31- 30-33- 29 . Ben bu duruma çok sıkıldım hamile de kalamıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Birazda olsa içim rahatladı teşekkür ederim. Benim hiç bir gün bile şaşmayan reglim böyle oynuyor Bugün de 33. Gün hala bekliyorum. Tüm belirtiler var inşallah
Birazda olsa içim rahatladı teşekkür ederim. Benim hiç bir gün bile şaşmayan reglim böyle oynuyor Bugün de 33. Gün hala bekliyorum. Tüm belirtiler var inşallah
Yok canım beklenen adet tarihimden 4 gün önce birliktelik oldu sadece. Eşim şehir dışında yani rabbim derse olur tabiki ama hamilelik beklemiyorum keşke olsa tabiki :) ben yolunda gitmeyen bir şey var ona üzülüyorum.