Gebeliğe Hazırlık Regl düzensizliği mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yarenimi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
299
222
33
34
Arkadaşlar merhaba benim 28 günde olan şaşmayan regl düzenim vardı. Son bir yıldır şaştı. 29- 29-32- 31- 28-31- 30-33- 29 . Ben bu duruma çok sıkıldım hamile de kalamıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Gittim ama hiç doktora adet döngümden bahsetmedim . Prolaktinim sınıra yakın ve biraz üstü çıktı.
Yanı ben temmuz gibi gittim en son
Bi kaç günden sorun olacağını sanmıyorum
Çünkü sonuçta adet olabiliyorsunuz ya o da bi nimet
Çok şükür Allah’ıma ama işte hamile kalamayınca bir şey arıyor insan.

Arkadaşlar merhaba benim 28 günde olan şaşmayan regl düzenim vardı. Son bir yıldır şaştı. 29- 29-32- 31- 28-31- 30-33- 29 . Ben bu duruma çok sıkıldım hamile de kalamıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Canım benim de adetlerim aynen böyleydi doktora sordum düzenli demek dedi 27-31 arası düzensiz diyemeyiz günü 1-2 şaşabilir dedi

Canım benim de adetlerim aynen böyleydi doktora sordum düzenli demek dedi 27-31 arası düzensiz diyemeyiz günü 1-2 şaşabilir dedi
Birazda olsa içim rahatladı teşekkür ederim. Benim hiç bir gün bile şaşmayan reglim böyle oynuyor Bugün de 33. Gün hala bekliyorum. Tüm belirtiler var inşallah

Bugün de gelmezse test yap cnm baya geçe kalıyor hayırlısı olsun
Yok canım beklenen adet tarihimden 4 gün önce birliktelik oldu sadece. Eşim şehir dışında yani rabbim derse olur tabiki ama hamilelik beklemiyorum keşke olsa tabiki :) ben yolunda gitmeyen bir şey var ona üzülüyorum.

Back