Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Regl dönemlerimi çok ağrılı geçiriyorum. Kızlar var mı önerisi olan?
Karnına sıcak su torbası koyabilirsin. En basit ve en rahatlatıcı şey bu bence ama çok ağrılıysa doktora görünüp ilaç alman iyi olacaktır.
bazıları pek kanama olmadıkları için ağrı çekebiliyor. öyleyse eğer doktor bir ilaç yazıyo ve regl dönemini çabuk atlatmanı sağlıyor. Aile hekimine bile görünsen yardımcı olacaktır
Benim de öyle oluyor. Her ay acilde dikloron iğne yaptırıyorum, anında kesiyor. Karnına yakı yapıştırmayı dene ya da trankobuskas diye bi ilaç var, doktora danışıp onu kullanabilirsin.
Önerileriniz için teşekkür ederim kızlar... Ben Adet Sancıları için bir Çay var onu denedim sizde deneyin...
Dr. Ümit Aktaş'ın İLAÇSIZ YAŞAM Kitabından bu tarifi buldum. Kitabı bir arkadaşım tavsiye etti. Çok faydalı bilgiler de var içerisinde... Aşağıdaki tarifi yaptım ve içtim. Doğadanın özel gün çayından daha iyi bence çünkü içeriğini kendin hazırlıyorsun. Doğal çay yani... Deneyin bence...
* 1 tatlı kaşığı ahududu yaprağı
* 250 cc kaynar su
Ahududu yaprakları bir bardağa veya bir demliğe konularak üzerine kaynar su eklenir. Kapağı kapatılarak 5 dk. Kadar demlenmesi beklenir. Sıcak sıcak içilir. Günde 3-4 Fincan içmek sancılarınızın azalmasına yardımcı olacaktır.
gratis ve watsonsta regl dönemi için bant var kardeşim kullanıyor ve memnun. ben de çok ağrılı atlatırdım her seferinde acile giderdim meğer kist varmış. ama evlenince ağrılarım yok denecek kadar aza indi ağrım olursa hafif bir ağrı kesici alıyorum,bir de sıcak su torbası koyuyorum bacaklarımın arasına hemen geçiyor
Karnına sıcak su torbası koyabilirsin. En basit ve en rahatlatıcı şey bu bence ama çok ağrılıysa doktora görünüp ilaç alman iyi olacaktır.
bazıları pek kanama olmadıkları için ağrı çekebiliyor. öyleyse eğer doktor bir ilaç yazıyo ve regl dönemini çabuk atlatmanı sağlıyor. Aile hekimine bile görünsen yardımcı olacaktır
Benim de cok ağrılı geçiyor ve sıcak su torbası kullanıyorum ama sakın karın bölgesine koymayın, direkt o bölgeye sıcak uygulama zararlı, ayrıca bir arkadaşımın üstünde torba patladı ve haftalarca tedavi gördü maalesef o torbalarin havasını iyi almak gerekiyor ya da görünmeyen yerlerde incelme vs. dikkat etmek lazım, ben sadece ayaklarimin altına koyuyorum 👍
Bu yüzden doktora gittim yakın zamanda. Yumurtalıklarım temizmiş, ponstan diye bir ağrı kesici verdi reglimden iki gün önce sabah akşam içmemi söyledi ama ben başladıgı ilk gün içiyorum yine de ağrıyı kesiyor