kızlar ben her ay regl olmadan önce ve adet döneminde inanılmaz hormon değişiklikleri yaşıyorum resmen. aşırı sinirli aşırı duygusal gergin stresli oluyorum bu artık hayatımı o kadar çok etkiliyorki dayanılmaz bir hale geldi. ki bazen ayda 2 kere regl olduğumu düşünürseniz halimi anlarsınız :26: bi arkadaşım bunun için bitkisel ilaç kullandığını söylemişti ama ben cesaret edemedim. böyle bi şey kullananız var mı ? sizde aynı şeyleri yaşıyormusunuz ?
alın benden de o kadar( normalde eşimle hiç tartışmayız ama ne zaman ki bişeylere sinirleniyosam kızıyosam tamam tamam anlaşıldı, senden uzak durmak lazım diyo.
normalde çok sakin biriyim fakat öyle bir zaman geliyo ki insanlarla kavga ediyorum tartışıyorum o an için kendimi haklı buluyorum, reglim bitince de bunları ben mi yaptım diyorum. offff çok zor bi durum. insan resmen çift karakterli oluyo((
canım sana birebir katılıyorum, sanki ben yazmışım gibi okudum.. öyle gereksiz ufak şeylere takılıyorum ki, kendim bile abarttığımı bile bile yine de tepkisiz kalamıyorum olaylara.. çok can sıkıcı bir durum
ayyyy tek değilmişim demekki öyle sinirli gergin oluyorum ki nişanlım bi iki gün önceden anlıyo nolur sen regl olma ben olayım razıyım yeterki sinirli olma diyo canım yaarahatlamak mümkün mü böyle bitkisel şeylerle acaba:26:
arkadaşım kullanıodu yarıyo dedi ama yinede bi doktora sormak gerek diye düşünüyorum hatta sevgilisi sen bütün bı yıl bu ilacı kullan diodu :87:
kimse benim kocişim gibi fedakar değilmiş demekki
evet canım benmkide her şekilde sesini çıkartmadan çekiyor maşallah onlara o zamaannama laf aramızda ben bile kendime bazen dayanamıyorum :90:
kızlar ben her ay regl olmadan önce ve regl döneminde inanılmaz hormon değişiklikleri yaşıyorum resmen. aşırı sinirli aşırı duygusal gergin stresli oluyorum bu artık hayatımı o kadar çok etkiliyorki dayanılmaz bir hale geldi. ki bazen ayda 2 kere regl olduğumu düşünürseniz halimi anlarsınız :26: bi arkadaşım bunun için bitkisel ilaç kullandığını söylemişti ama ben cesaret edemedim. böyle bi şey kullananız var mı ? sizde aynı şeyleri yaşıyormusunuz ?
Dünyadaki tüm kadıların ortak sorunu.
Ben bu dönemlerde emo gibi hissediyorum kendimi.
Öğrenciyim özellikle insanlardan uzaklaşıyorum ki kimseyi kırmayayım..Ama işe girince ne olacak?
alın benden de o kadar( normalde eşimle hiç tartışmayız ama ne zaman ki bişeylere sinirleniyosam kızıyosam tamam tamam anlaşıldı, senden uzak durmak lazım diyo.
normalde çok sakin biriyim fakat öyle bir zaman geliyo ki insanlarla kavga ediyorum tartışıyorum o an için kendimi haklı buluyorum, reglim bitince de bunları ben mi yaptım diyorum. offff çok zor bi durum. insan resmen çift karakterli oluyo((
ayni durum bendede var.. ufacik seylerden problem yaratiyorum.. normalmis ama bunlar öyle okumustum biyerde
ama normal hayatı çok etkiliyo hatta o kadar duygusal oluyorumki hiç olmıcak şeyler aklımdan geçenlere bile ağlıyasım gelio şaka gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?