• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl döneminde denize girmek için bir ürün var mı(12 yaş)

ssoulfly

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2016
450
653
103
44
Merhaba
konuyu "hiçbir başlığa uymayan konular" kısmında yazdım fakat cevap alamadım. Adminler lütfen kapatmayın konumu.
12 yaşında bir kızın regl dönemi tatil zamanına denk geliyor. Denize girmesini sağlayacak sızıntı yapmayan, bildiğiniz herhangi bir önlem var mı
Ben araştırdım ama bir şey bulamadım
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
‼️Ben de tampon kelimesini görmüşken konudan bağımsız olarak bir kamu spotu yapıp gideyim: ‼️

Tampon kullanan hanımlar, kullandığınız tamponu düzenli aralıklarla MUTLAKA değiştirin. Eğer aynı tamponu uzun süre kullanırsanız toksik şok sendromu adı verilen çok riskli ve ağır bir klinik tabloya sahip olabilirsiniz.

Merak edenler : staf. aureus/ toksik şok sendromu yazarak aratabilir.

Önce koruyucu hekimlik 🌺

genç kıza neden tampon önerilmesin neyin kafasındasınız siz ya ? Tampon da ped gibi adet döneminde kullanılan bir sağlık ürünü ha siz bakirelik vs gibi bi kafayla düşünüp amanınnn genç kız nasıl kullansınnn onuu tıtııtı diye düşünüyosanız bilemem. Yurtdışında genç kızlar afet olmalarının ilk aylarında dahi tampon kullanırlar kimse de hüfff genç kızlar nasıl tampon kullandın nasıl bunu diyosunuzzz diye tepki vermez
Sana kizmislar ama ben sana hak veriyorum. 12 yasinda biz cocuktuk ama simdi cinsellik bile yasiyor bazi cocuklar maalesef. Avrupa ulkelerinde zaten cok kucuk yaslara indi cinsellik yasi o yuzden sana katiliyorum.. cinsellik yasayan bir cocuk bencede tampon kullanabilir. Ki bence ikisi icinde daha cok kucuk aslinda

Yaşı da küçük ne kullansa sağlıksız olacaktır. Benim şansıma her denize gideceğim zaman hatta günü gününe regl başlar :D Bende tabi ne olur ne olmaz diye doktorun yazdığı erteleyici hapı içerim bi gün öncesinden. 3 gün önceden iç derler ama 1 gün önce içince bile kesiyor benim tabi bununla birlikte adet düzenimde bozuluyor sonra zamanla düzeliyor tatil için değer :D
Merhaba
konuyu "hiçbir başlığa uymayan konular" kısmında yazdım fakat cevap alamadım. Adminler lütfen kapatmayın konumu.
12 yaşında bir kızın regl dönemi tatil zamanına denk geliyor. Denize girmesini sağlayacak sızıntı yapmayan, bildiğiniz herhangi bir önlem var mı
Ben araştırdım ama bir şey bulamadım
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

genç kıza neden tampon önerilmesin neyin kafasındasınız siz ya ? Tampon da ped gibi adet döneminde kullanılan bir sağlık ürünü ha siz bakirelik vs gibi bi kafayla düşünüp amanınnn genç kız nasıl kullansınnn onuu tıtııtı diye düşünüyosanız bilemem. Yurtdışında genç kızlar afet olmalarının ilk aylarında dahi tampon kullanırlar kimse de hüfff genç kızlar nasıl tampon kullandın nasıl bunu diyosunuzzz diye tepki vermez
Orası Avrupa burası Türkiye

Back