Benim de 13 yaşındaki kızım tatilde regl oldu. Biz de böyle yaptık. Görümcem doktor ve beraberdik tatilde, ona da sordum.Ben o yaştayken şöyle yapmıştım ki doktorlarda böyle öneriyor bazen. Ince bir ped taksin mayosunun içine iç çamaşırına denize girsin 20 30 dk sonra çıkar çıkmaz gidip değiştirsin üstünü yenilesin pedini,çamaşırını sortunu giyip deniz kenarında kitabını okusun :) yani tabi saatlerce yüzemez ama Ara ara gün içinde bu şekilde yapabilir mecburen. 12 yaşında henüz deniz keyfinden de mahrum kalmasin
Adet kabı ama Türkiye'de pek yaygın değil. 12 yaşındaki çocuk da pek kullanamaya bilir çünkü biraz tecrübe gerektiriyor en azından bir kaç ay öncesinde kullanmaya başlamalıMerhaba
konuyu "hiçbir başlığa uymayan konular" kısmında yazdım fakat cevap alamadım. Adminler lütfen kapatmayın konumu.
12 yaşında bir kızın regl dönemi tatil zamanına denk geliyor. Denize girmesini sağlayacak sızıntı yapmayan, bildiğiniz herhangi bir önlem var mı
Ben araştırdım ama bir şey bulamadım
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
12 yaşında çocuk nasıl tampon kullanacak acaba?tampon kullanması lazım
Nasıl ped kullanıyorsa aynen o şekilde12 yaşında çocuk nasıl tampon kullanacak acaba?
Tamam ABİ!Nasıl ped kullanıyorsa aynen o şekilde
12 yaşındaki bir çocuk nasıl tampon kullanacak,bunun mantıklı bir şekilde izah edebilirmisiniz acaba.Nasıl ped kullanıyorsa aynen o şekilde
Çok takma, abi onu yazan!Demek ki daha önce tampon kullanmamışlar ki genç kıza önerebiliyorlar.
Tamam abi!genç kıza neden tampon önerilmesin neyin kafasındasınız siz ya ? Tampon da ped gibi adet döneminde kullanılan bir sağlık ürünü ha siz bakirelik vs gibi bi kafayla düşünüp amanınnn genç kız nasıl kullansınnn onuu tıtııtı diye düşünüyosanız bilemem. Yurtdışında genç kızlar afet olmalarının ilk aylarında dahi tampon kullanırlar kimse de hüfff genç kızlar nasıl tampon kullandın nasıl bunu diyosunuzzz diye tepki vermez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?