- Konu Sahibi nonfatmocha
-
Şuan onlıne olduğunuz için yazayım dedimyaww adet günleride olmasa ne zaman dinleneceez
ilk okuduğumda bu kadar ızdıraplı olurmu dedim bende ama hergün çokmuş ya. ben gelemezdim herhalde hergün hergün yok artık.Hergünn isterseee sandaaa ızdırap verirdi :lepi:
Ağzınla eşine birşeyler yapmak zorunda değilsin.Şuan onlıne olduğunuz için yazayım dedim
Evet ama o zamanda dinleyemiyoruz Kİ
Offf şu ağızla yapma meselesi
Evet doğru diyosun vallaAğzınla eşine birşeyler yapmak zorunda değilsin.
Bir ayda 30 gün var diye hergün ilişkiye girmek,boşalmak zorunda da değil.
Kendini kullandırıyorsun net.
5-6 gün yapmazsa çükü yerinden kopmayacak sonuçta.
Biraz ara vermesi ilişkiniz içinde çok iyi.
Ayrıca ben ağızla yapmayı hiiiç sevmiyorum ya açıkçası iğreniyorum.
Hiç öyle bir teklifte bulunmadı allahtan.
Bir de doğru mu bilemem ama erkeklerin sperm kokuları yedikleri şeyle alakalı kokabiliyormuş,kkda konular vardı hatta düşünsene eşinin sarımsak yediğini.Evet doğru diyosun valla
Oral yapmak gerçekten çok aşağılayıcı nasıl kabul ediyorsunuz Allah bize o günleri dinlenelim diye vermiş o günlerde erkekler bizi hiçbir şekilde zorlayamaz normalde de zorlayamaz tabi..
EvetBir de doğru mu bilemem ama erkeklerin sperm kokuları yedikleri şeyle alakalı kokabiliyormuş,kkda konular vardı hatta düşünsene eşinin sarımsak yediğini.
Şaka bi yana eşim bana böyle bir teklifte bulunsa kendimi aşağılanmış hissederim ben hiç aevmiyoeum ya 1-2 defa denedim midem kalktı sonra da o bana yaptırmadı. Ona gelene kadar bie sürü zevkli pozisyon eğlenceli oyunlar kartlar var ondan da deneyebilirsiniz eşinizde regl döneminde biraz beklesin tavrınızı koruyun.
İstemediğini açıkça belirt canım eğer istemiyorsan bunu yapmak zorunda değilsin kocandan soğuma yani.Evet
Sarımsak ve soğanla arası yok allahtan :)))
Böğüre böğüre yaptım zaten
Bi de İstemi’yo musun dio
:))
Ama işte belli etmeden ağırlık koynak lazım
İstemiyorum dersem itici olabilir :))İstemediğini açıkça belirt canım eğer istemiyorsan bunu yapmak zorunda değilsin kocandan soğuma yani.
İstemiyorum dersem itici olabilir :))
Regl her günü de yapmıyo
Toplasan 2 veya 3 gün hatta bazen 1 gün
Teşekkür ederim ilginiz içinEşinizle aranızdaki iletişimi en iyi siz bilirsiniz. Birçok insan farklı sebeplerden oral seksi "iğrenç" ve "aşağılayıcı" olarak yorumlar, bana göre hiç de öyle değil. Karşılıklı zevk aldığınız sürece ve hijyene dikkat edip sağlık açısından da risk oluşturmadığına inanıyorsanız oral seks zevkli ve çok heyecan vericidir.
Biz bunu istemediğimizde bunu birbirimize sözle değil ama vücut diliyle, çok da kırmadan söylemeyi başarabiliyoruz. Talep ederken de çok ısrarcı ve kaba değiliz. Kimse kırılmıyor, kimse aşağılanmış hissetmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?