S
saziye19
Ziyaretçi
- Konu Sahibi nonfatmocha
-
bayanlar bı sorum olacak.. adet dönemınde cınsel ılıskının zararı var derken pe..s icine gırıp cıktıgındamı zararı var yoksa icine gırmeden kadinin bosalmasındamıı zararı var ben fazla çakmadımda???
regl döneminde korunmasiz cinsel ilişkiyi yakin zaman önce ben de yaşadim maalesef.bu kadar zararli olabiliceğini bilseydim asla yapmazdim!
bi de reglim 6 gün falan sürer normalde.şimdi 10 gün oldu hala bitmedi.yani bitti ama gün içinde arasira baya koyu renkli bi akinti gelmeye devam ediyo. bunun regl dönemimde yaşadiğim cinsel ilişkiyle alakasi olabilir mi kizlar?
Bayanlar lütfen yoruma yorum yapmayalım ve
yorum yazan arkadaşlarımızı,yazdığı yorumdan dolayı eleştirmeyelim...
konunun dini boyutuna hiç girmeyin,çünkü yasak...
ama size sorulan soruya cevap vermek istiyorsanız buyrun...
lütfen karşılıklı laf atmalardan uzak durun...
sevgiler...
yaww adet günleride olmasa ne zaman dinleneceez
hahah ayy koptumm yaaa ... haklısınn vallaaopuyorumnanaktan ancaa ozmann rahat bırakıolar adet bittiktenn sonraa .... :a015:
benim arkadaşım yaseminde yanma ve acı hissetmiş yaseminin çok zor dayanmış eşi olan şahin boşalana kadar yasemin dayanmış
yaseminin canı filan yanmış şahin yasemine sakin olmasını söylemiş şahin boşalana kadar yasemin sabırla beklemiş yaseminin gözlerinden yaşlar gelicekken şahin boşalmış
ahaha :)) rahat bırakıyorlar nedmk yahuu :) bide ağlayan smile yapmışsın :)eşlerinizle ilişkiye girmek bukdr ızdırap werici bi durummu sizin için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?