Regl döneminde cinsel ilişki

nonfatmocha

Guru
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2009
81
3
286
Arkadaşlar regl dönemindeyken cinsel ilişkide bulundum, reglimin 4. günüydü, normal şekilde kanama olmasına rağmen ilişkiden snra kan kesildi ve devam etmedi, normalde 5 gün sürüyordu, cinsel ilişkiden dolayı kesildi, bundan dolayı rahatsızlık hissediyorum çünkü normal 5 gün sonunda reglin bittiği gibi değil, hala regl miş gibi, acaba bunu nası dewam ettirebilirim 1 gün daha olmam gerekiyordu , tecrübesi yada bilgisi olan warsa paylaşırsanız sevinirimm

Çok tehlikeli ve yanlış bişey,kadınların regli günlerinde rahime ve tüplere giden tüm kanalları her türlü enfeksiyona karşı açık ve savunmasız oluyo,bu yaptığın başına kötü işler açabilir malesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
öznurcum canım akıntın varmı peki? yada kuruluk varmı.stresten dolayı kesilmiş olabilir.ilişkinle ilgisi olacağını sanmıyorum.şuan devam etmesi gerekiyor ve etmiyormu o kısmı biraz açarsan daha fazla yardımcı olabilirim.

hayır akıntı yok, ilişkinin hemen sonrasında yanma oldu bi süre sonra geçti, ilişki dün oldu we dün 4. gündü bugünde olmam gerekiyordu yani, ama biliyorum kötü ama bu ilk değil yani daha öncede reglken ilişkide bulundum we herseferinde böyle oluyo, mesela 2. günse ilişkiden snra kesiliyo we ben o ay 2 gün regl olmuş oluyorum, enfeksiyon falan olduğun sanmıyorum çnkü zaten en az ayda bir muayene olurum ben ama bunu soramadım açıkcası doktora :çok üzgünüm:

regl dönemlerin de ilişkiye girmek, ne kadar doğru,
her ay kontrole gittiğiniz doktorunuza sorun arkadaşım...
size gerekli açıklamayı yapacaktır,ayrıca
eşinizin sizin sağlığınızı düşünmesi gerek,
herşeyden önce...
sevgiler...

Muhtemelen psikolojik açıdan regl bitiyor..Ama doktorunuzla konuşup , muayene olun derim..Arkadaşların dediği gibi enfeksiyon kapma riski yüksek.. :1no2:

canım bu yaptığınız hem eşin açısından hemde kendi açından yanlış bir şey sonuçta senden atılan toplanmış pis kan bunun eşinede çok büyük zararı var banada kalırsa sen bunu doktorunla paylaş eğer olaki çocuğun olmadıysa gelecekte sana bunun çok zararı olabilir canım.

canım bencede bı doktoruna sor kontrol olman güzel ama reglı donemınde ılskı tehlıkelı esın ıcınde senın ıcınde bı doktorla gorusmelısın canım korkma ama bı sorun yoktur ınsallah

Enfeksiyon kapma riski cok yüksek hem siz hemde esiniz helede kondom kullanmadan birlikte olduysaniz esinizde topun agzinda demektir...adet döenminde bütün mikroplar aktif halde olurlar ve diger arkadaslarinda dedigi gibi mikroplara acik riskli bir dönem...bunu burda sormak yerine adam akilli bir doktora sorun

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadasim bence bi daha girme arkadaslarin yazdiginaa gore sagligina zarar verir!!!arkadaslar bi sorum var size benim boyle bi sorunum yok ama sadece merak cocuk neden olmaz boyle tur iliskiye girenlerde ?

bence adet tam olarak bıtmedıkce asla ilişkiye gırılmemelı bi sağlıkçı olarak bılgılereme dayanarak soyluyorum kesınlıkle enfeksıyon kapılabılır hatta enfeksıyonla da kalmaz daha buyuk sorunlar da yaşanabılır bence dıkkat edılmesı gerek

arkadasim bence bi daha girme arkadaslarin yazdiginaa gore sagligina zarar verir!!!arkadaslar bi sorum var size benim boyle bi sorunum yok ama sadece merak cocuk neden olmaz boyle tur iliskiye girenlerde ?

şekerim çocuğunun olması için yumurtlaman ve yumurtanın çatlamış olması lazım..adet dönemi senin yumurtladığın dönem değil ki ( sanki tavuğuz.)) ) o dönemde döllenmemiş yumurta vucudundan atılıyor.adet başlangıç zamanını baz alarak ileriye doğru 14-15 gün sayarsan o zamanlar senin yumurtladığın zamanlar olur..o zamanlarda hamile kalırsın..o yüzden her ilişkiye giren hamile kalmıyor.zamanı tutturmak var

bence adetinizin 4. günde kesilmesiyle cinsel ilişkinin bi sebep olduğunu zannetmiyorum...ama kadın için çok riskli bi dönem olduğunu biliyorum..bütün tüplerin açık olduğu bi dönem ..enfeksiyon kaparsın sonra uğraş dur...
kadın hastalıklarıda vücuda bi yerleştimi hayat boyu insanın yakasını bırakmıyor biliyorsun..akıntısıdır iltahabıdır,mantarıdır çeşit çeşit..allah vermesin canım..dikkat et derim..
ama insanın adetken hormonları en üst seviyelere ulaştığından insanda müthiş bir istek oluyor..buda bilimsel olarak kanıtlanmışhihoyyyt

bencede çok yanlış bişi yapmışsınız bunu nettede okudum çok zararlıymış keşke 1 gün daha bekleseydiniz beklemek çok zor bi durum deil bence zaten ne kadartemiz bi ortam oluyorki bu dönmedee

canim galiba yanlis sormusum aslinda ben kisir mi kalinir diye merak etmistimde cunki basta hamile kalamazsin diye bi sey ler yazilmisti konuyu acan arkadasa yazmislardida onu sordum ben yani dedim hic mi kalinmaz ama cvp yazdigin icinde sagol

canım olan olmuş biten bitmiş bunu konusmanın bi mantıgı yok ilişkiye girdiğin için bitmiştir istersen 2.günü gir 10 gün süren adetin bile kesilir sıkma canını olan olmuş senin sağlığın önemli uygun bir sey degıl ama bu kadar korkmana gerek yok tekrarı olmazsa önemli diil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…