• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl dönemim karışık

SuJu

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2013
49
5
16
İstanbul
1,5 yıllık evliyim.ilk bir sene korunduk. aralık ayından itibarende çocuk için korunmamaya başladık.
benim kafam o kadar çok karışık ki. ve sinirimde çok bozuldu. bu sabah bi kalktım regl olmuşum.hesaplamalara göre daha 4-5 gün vardı. erken oldum. ve tahmini regl dönemine görede ovulasyon günlerimde(öncesi ve sonrası) gebe kalmak için birlikte oldum eşimle.ama malaesef bu ayda olmadı.
ben bu regl günlerimden hiç bişe anlamadım. 13 kasım+13 aralık+17 ocak 13 şubat... bi ileri bir geri...
...........................................................................................................................................
(siklusum 31 günde bir bi oluo 28 günde bir oluo 32 günde bir oluyo)
ama şöylede bir durum var ovulasyon dönemimde(SÖZDE internetteki hesaplamalarımda) hiç akıntım olmadı.sadece fark ettiğim son adet bitiminden bir kaç gün sonra beyazımsı akıntımın olması...başkada bişe olmadı... e nasıl anlicam ben şimdi ovulasyonu neye göre hesaplicam.kararım bu adet bitimimden sonra doktora gitmek bir kontrol ettirmek olucak kendimi...
Bide artık psikolojik mi bilmiyorum ovulasyon dönemimde sol kasık ağrım vardı.bu normal midir?
ovulasyonuma bir hafta kala gün aşırı ilişki yaşadık.( yumurtlama günümden bir gün önce yaptık.) ovulasyon günü yapamadık. ama sonraki gün yaptık...acaba bu mu neden oldu döllenmenin gerçekleşmemesi için.
buraya yazmamın nedeni ise benimle aynı şeyleri yaşayan varmı?
ovulasyon hesaplamayı biliyorum...x gün-14= ne çıkarsa...da işte bi gariplik var sanırım...
ilişkiden sonra hemen kalmıyorum kalçamın altına yastık koyup yarım saat uzanıyorum.
gebeliğin yüksek olduğu günlerde gün aşırı birlikte oluyoruz.
eksik birşeymi yapıyoruz.
YARDIMCI OLUR İSENİZ ÇOK SEVİNİRİM...

Dr kontrolünde yumurtlama takibini öneririm..yumurtlama günü bazen aynı günlere denk gelmeyebiliyor...Bir de belki gebelik için yumurta belli bir boyuta gelmeyebiliyor...dr klomen ile yumurtanızı hem fazlalaştırıyor hem de belli bir büyüklüğe getiriyor...canını sıkma çünkü ben de korunmadığım halde henüz kalamadım...herşey normal ama demek ki henüz zamanı gelmemiş...Streste hormonları çok etkiliyor ve gebeliği engelliyor...

1,5 yıllık evliyim.ilk bir sene korunduk. aralık ayından itibarende çocuk için korunmamaya başladık.
benim kafam o kadar çok karışık ki. ve sinirimde çok bozuldu. bu sabah bi kalktım regl olmuşum.hesaplamalara göre daha 4-5 gün vardı. erken oldum. ve tahmini regl dönemine görede ovulasyon günlerimde(öncesi ve sonrası) gebe kalmak için birlikte oldum eşimle.ama malaesef bu ayda olmadı.
ben bu regl günlerimden hiç bişe anlamadım. 13 kasım+13 aralık+17 ocak 13 şubat... bi ileri bir geri...
...........................................................................................................................................
(siklusum 31 günde bir bi oluo 28 günde bir oluo 32 günde bir oluyo)
ama şöylede bir durum var ovulasyon dönemimde(SÖZDE internetteki hesaplamalarımda) hiç akıntım olmadı.sadece fark ettiğim son adet bitiminden bir kaç gün sonra beyazımsı akıntımın olması...başkada bişe olmadı... e nasıl anlicam ben şimdi ovulasyonu neye göre hesaplicam.kararım bu adet bitimimden sonra doktora gitmek bir kontrol ettirmek olucak kendimi...
Bide artık psikolojik mi bilmiyorum ovulasyon dönemimde sol kasık ağrım vardı.bu normal midir?
ovulasyonuma bir hafta kala gün aşırı ilişki yaşadık.( yumurtlama günümden bir gün önce yaptık.) ovulasyon günü yapamadık. ama sonraki gün yaptık...acaba bu mu neden oldu döllenmenin gerçekleşmemesi için.
buraya yazmamın nedeni ise benimle aynı şeyleri yaşayan varmı?
ovulasyon hesaplamayı biliyorum...x gün-14= ne çıkarsa...da işte bi gariplik var sanırım...
ilişkiden sonra hemen kalmıyorum kalçamın altına yastık koyup yarım saat uzanıyorum.
gebeliğin yüksek olduğu günlerde gün aşırı birlikte oluyoruz.
eksik birşeymi yapıyoruz.
YARDIMCI OLUR İSENİZ ÇOK SEVİNİRİM...

Benim de ovülasyon döneminde tek tarafta kasık ağrısı olurdu.Bu yumurtladığının işaretidir.İşte o ağrı başlamadan yada başladığı anda ilişkiye girin.Bir de ovülasyon testlerini tavsiye ederim.8 ay uğraştık.En son ovülasyon testi alayım dedim.Testlere başladıktan 3 ay sonra hamile kaldım.Yumurtlama olduğunda her gün ilişkiye girin.

benim de ovülasyon döneminde tek tarafta kasık ağrısı olurdu.bu yumurtladığının işaretidir.işte o ağrı başlamadan yada başladığı anda ilişkiye girin.bir de ovülasyon testlerini tavsiye ederim.8 ay uğraştık.en son ovülasyon testi alayım dedim.testlere başladıktan 3 ay sonra hamile kaldım.yumurtlama olduğunda her gün ilişkiye girin.

işte eşimin işi gereği denk gelmio...

Test alim bari. Bide böyle deniyim. Olmaz ise doktora giderim.eczanelerden ne diye alıcam. Ovulasyon testi mi dicem.
Belirli bir markası varmı. Fiyatı nedir?

Test alim bari. Bide böyle deniyim. Olmaz ise doktora giderim.eczanelerden ne diye alıcam. Ovulasyon testi mi dicem.
Belirli bir markası varmı. Fiyatı nedir?

evet eczanelerden alabilirsin ama internetten bi g.g diye bi alış veriş sitesi var orası daha uygun fiyatları..ben de ordan almıştım...eczanelerde daha pahalı ve adet sayısı az oluyor...

Peki bu kasıklara iğne batmaların anlamı ne?
Göğüslerimede iğne batırıolar sanki arar ara...

Back