Hanımefendi sizi takip etmekten daha önemli işlerim var. Gerçekten bu platformda kim kimdir neyi beğenir beni kim begendi kim beğenmedi gibi takiplere hiiiç girişmedim. Kafam dağılsın arada vakit geçsin diye giriyorum buraya. Kesinlikle kimseye hakaret etmeden saygısızlık yapmamaya çalısarak Bazen yorumlar yazıyorum kayıtsız kalamadığım durumlara, bazen sadece eğlenmek için yazıyorum. Beni bu şekilde etiketlemeniz mesela çok hoşuma gitti
Katıldığım, beğendiğim, güldüğüm mesajları da emojiliyorum. Fark ettiğiniz üzere begenmediklerimi de emojiliyorum
sizin daha önce yazdıgınız hiçbir şeyi inanın hatırlamıyorum demek ki o zaman da katılmadıgım bi şey olmus beğenmedim atmışım. Bence siz de beni ya da başka bir üyeyi bu kadar takip etmeyin veya beğenmedim alınca bu kadar kafaya takıp peşine düşmeyin bence biraz bu platformu fazla ciddiye alıyorsunuz
yani demem o ki size bi garezim yok mesajlarınızı beğenmemişimdir
Bu mesajınıza gelince de acile gidip bana bi kokteyl deme pişkinliği ile serum taktırmanız ve insanları acil servisleri GEREKSİZ yere meşgul etmeye taşvik etmeniz beni irite etti. Herkesin çocuğu ve kendisi çok kıymetli, böyle çok acil sanıyosunuz ne başınıza gelse ama değilsiniz. Burdan da kamu spotu olsun. Sadece gripsiniz, sadece adet sancınız var, evet 1 haftadır geçmeyen bel ağrınız var, evet kbbden randevu alamadınız bunlar acili meşgul etme sebebi değildir. Acil servisleri bu şekilde fuzuli meşgul ederek sadece kul hakkına giriyorsunuz. Evet çok beklediniz acilde çünkü içerde gerçekten acil hastalara bakılıyor ve sizler de acil olsanız beklemezdiniz. 39 derece ateşle yanan çocugunuz nasıl yeşil alana atılır? Çünkü yeşil alan hastası kırmızılık acil hasta değil. Şimdi diyeceksiniz ki aman sen ne biliyosun benim adet sancımı çok kötü. Valla cevap vermicem. Bu şımarıklık. Devletin kaynağının BOŞA KULLANILMASI ve de KUL HAKKINA GİRMEK başka bir şey değil. Aman ne de uzun yazdım. Hiç polemiğe de giremicem aynen en kötü adet sancısı sizin. Bak şimdi ben de bi ton dislike alcam sanıyo musun eski dislikelarımla karşılaştırmalı düşman listesi oluşturcam, hayır. Sen de yapma valla bak manyak olursun. Oh senli benli de oldum sefam olsun. Arkadasım gibi oldun bak iletişimimiz güçlendi. Yavrucuğunuzu da öpün Allah uzun ömür versin.