Ama tam bi öküz diycem hanımefendi kusura bakmayın da. O ne öyle iş gibi hadi diye uyandırmak falan. Ki sebepleri de saymışsınız yani biraz anlayışlı olsun yoksa hepten soğursunuz. Soğuduktan sonra da o ilişki acı veriyo haz değil çünkü istek kalmıyo

Bu konuda dert değil tuhaf bir haz var sanki:)))

dert var... dert.... o regl olmama 1 hafta kala cinsellikten nefret ediyorum....
ve normal zamanda duzenli cinselligi olan bize kavga huzursuzluk olarak geri donuyor...

bu zamanlarda eşimi nasil yonetmem gerektigini bilemiyorum

Uyandırdı mı?Eşinizde anlayışsızmış.Kusura bakmayın da.İstemiyorsanız istemiyorsunuzdur.Makine değilsiniz ya

dert var... dert.... o regl olmama 1 hafta kala cinsellikten nefret ediyorum....
ve normal zamanda duzenli cinselligi olan bize kavga huzursuzluk olarak geri donuyor...

bu zamanlarda eşimi nasil yonetmem gerektigini bilemiyorum
Eşinize her istediğinde Ok demek zorunda olmadığınızı bir kabullenin önce. Sonrada ona kabul ettirin bu kadar basit.

Adam onu istemediğini düşündüğü için kavga çıkarıyor olabilir. İstemediğinden değil de rahatsız Asabi olduğun için yapmak istemediğini anlaması lazım. Birde onun acisindan bak olaya kendisini istemediğini zannedip gururu kiriliyordur cirkin görüyordur kendini bu yüzden hircinlasiyordur. Ama tabı anlamasi lazim. İnşallah zorla yapmiyordur

Firtinali donemden parcali buluta gecis kolay olmuyor diyorsun.

Bardaga yorum yapamayacagim da bu konuda nasil bir oneri bekliyorsun ki,

a- Esinin bardagina sap at.(Bardagi buldum gibi)
b- Esini baskasina yolla.
c- Durumunu kabullen/kabullendir.
d- Durumu kabullenme bosan.

Rutin pms, gayet normal, ya bu donemi esiniz sabrederek gecirecek, ya siz bir cozum arayacaksiniz (isteginizi artiran seyleri deneyebilirsiniz, film izleme, roman okuma, afrodizyak etkili beslenme vs gibi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…