Inşallah yoktur ciddi bişey evli mısınız?Adet kanaması olmadığına eminim iki aydır takip ediyorum. İnternetten bir doktora mesaj attım o da derin endometriozis diye bir hastalık varmış o olabilir dedi. Ama durum hastaneye gitmemi gerektircek kadar ciddi mi bilmiyorum..Yani çikolata kistinin bağırsaklarda olanı araştırdığım kadarıyla..
Adet yumurtlama dönemi ağrınız oluyor muİnşallah yoktur, bekarım..
Adet yumurtlama dönemi ağrınız oluyor mu
Canım derin endometriozis tanısı vajinal ultrasonla konulur ama bakireysen nasıl tanı konulacak bilmiyorumAdet yumurtlama dönemi tam olarak ne zaman oluyor bilmiyorum. Ama adet olmadığım zamanlarda da çok şiddetli olmasa da kasık ağrım devam ediyor.
Canım derin endometriozis tanısı vajinal ultrasonla konulur ama bakireysen nasıl tanı konulacak bilmiyorum
Ilacli emar ile konulur . Su durumlar geçince doktora git geciktirmeden.Canım derin endometriozis tanısı vajinal ultrasonla konulur ama bakireysen nasıl tanı konulacak bilmiyorum
Canim derin endometriozis bağırsaklara kadar ilerleyip orada yapisiklik vE makattan kanama yapar. Çikolata kisti de endometriozis ile oluyor ama tek farki bunda bağırsaklara kadar ilerleip orada yapisiklik ve kanama yapmasi . Hatta bazi kisilerin endometriozis ameliyatinda bağırsaklarının bir kismi bile alınmakta.Ayrıca adet olmadığın zamanlarda makattan gelmiyorsa sadece adete has günlerde makattan kan gelmesi ne kadar mantıklı? Çatlak sebebiyle olsaydı adet dönemi dışında da acın-kanaman olurdu bence.
Endometriozis çikolota kisti değil mi? Direk rahimle ilgili , bu durumda makattan neden kan getirsin anlamadım ben hiç
Şimdi ben şunu anlamadım
Zaten evli değilsin vajinal usg olmayacaksan karından ysg ile bakacaklarsa doktorun erkek/kadın olması ne fark ediyor?
Ayrıca adet olmadığın zamanlarda makattan gelmiyorsa sadece adete has günlerde makattan kan gelmesi ne kadar mantıklı? Çatlak sebebiyle olsaydı adet dönemi dışında da acın-kanaman olurdu bence.
Endometriozis çikolota kisti değil mi? Direk rahimle ilgili , bu durumda makattan neden kan getirsin anlamadım ben hiç
Canim derin endometriozis bağırsaklara kadar ilerleyip orada yapisiklik vE makattan kanama yapar. Çikolata kisti de endometriozis ile oluyor ama tek farki bunda bağırsaklara kadar ilerleip orada yapisiklik ve kanama yapmasi . Hatta bazi kisilerin endometriozis ameliyatinda bağırsaklarının bir kismi bile alınmakta.
Ilacli emar ile konulur . Su durumlar geçince doktora git geciktirmeden.
Canım çok geçmiş olsun ben hiç duymamıştım öyle bi rahatsızlık. Umarım endişelendiğin gibi değildir tezden şifa dilerim..Ben de öyle zannediyordum. Bağırsaklara veya diğer organlara kadar ilerleyip kanama,ağrı gibi belirtiler verebiliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?