Regl dönemi çok ağrım oluyor bir el atın yeniyim :(

sosyalistpapatya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2016
41
9
1
34
Merhaba
Hayırlı cumalar herkese... Eskiden üyeydim ama ne üyeliğimi hatırlıyorum ne şifremi yeniden açtım :/

kızlar ilk regli olduğum zamanlar ağrım yoktu sonraları çoğlamya abaşladı durum iğne olmaya geldi sonralaraı ise günde en az 4 iğne ve ağrı kesiciler kalçam resmen delik deşik ve top şeklinde misket gibi şeyler oluştu..mazjezik kesmiyor asla apranax vs kesmiyor dr a gittim kist var dedi doğrum kontrol hapı kullandım oda aşırı sinir yaptı bende birde korktuğumdan bıraktım..kist çok küçük bu kadar ağrı yapmaz mışannemde böyleymiş şimdi papatya çayı içiyorum işyerindeyim ama tutunca ağrım bayılacak gibi oluyorum kasığımın acısından ölüyorum farklı şeyler deneyen var mı faydasını gören ? evlenince geçer teranesinede inanmıyorum bu arada

Geçmiyor kesinlikle ben sabahladigimi biliyorum bu agri yüzünden ama aşırı agri normal değil canim başka bir doktora daha git bence bide usutmemeye çalış ben dikkat ediyorum suyla çok oynadığım banyo falan çok sık yikadigim zaman daha çok ağrım oluyor ayaklarinin altına sıcak su köy bide onu dene bakalim

canım sıcak su torbası iyi geliyor ama vucudumm yanıyor bir kaldırıyorm kan kırmızı olmuş acıdan hıssetmıyorum sıcağı.. wc ye gidiyorum afedersin sanırsın doğum yapıyorum patlayacak gibi oluyor mesanem..

Sadece ayaginin altına koy öyle torbayı çıplak koyma bi bez sar etrafına idrar yolu enfeksiyonudami var acaba bi tahlil yaptir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…