• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Regl donemi boyunca kac tane ped tuketiyorsunuz?

Regl doneminizde ne kadar ped tuketiyorsunuz?

• 0-10

OY: 24 25,5%
  • 10-15

OY: 30 31,9%
  • 15-25

OY: 31 33,0%
  • 25+

OY: 9 9,6%

• Ankete Katılan
    94
ya ben günde 5 tane falan değiştirdim bazen 6 oluyor çünkü sık değiştirilmesi gerekiyor die biliyorum.çünkü vajinamız özellikle adet dönemimizde fazlasıyla nemli oluyor bu da bakteri ve mantar üremesinin fazla olması demek o yüzden ben sık değiştiriyorum

20 iyi bir rakam ya, çok sık değiştiriyor olmalısınız.

ped paketlerininin üzerinde hijyenik ve sağlık açısından maksimum 3-4 saatte bir değiştirin diyor. ben de çok titiz bir insanım.dayanamıyorum öyle durmaya:stop: zaten bir tek kotex kullanabiliyorum. yoksa market market arıyorum. diğerleri çok naylonlu çünkü bitek kotex pamuklu.buna rağmen gerçekten de maksimum 3-4 saatte bir değiştiriyorum. bir tek geceleri uykumdan uyanmıyorum. çünkü hiç bir şey beni bebeksi uykumdan uyandıramaz:21:

Ben çok fazla değiştiriyorum huysuzluğumdan, 20 yi geçtiği bile oluyordur bazı dönemlerde.

çok yoğun değil benimki, sadece 2. gün biraz daha çok gelir. 7-8 tane falan değiştiriyorum

benim 14-15 felan gidiyor.Adet döneminde hijyen çok önemli.sadece son gün azaldığı için biraz daha uzun kalıyor ama koku yapmaması için 3-4 saati geçirmemek lazım

0-10 arasına şanslı grup diyorum ben zira ortalama üç paket bitiriyorum bir dönemde. Yedi gün ve yoğun sürüyor, ilk üç günde, günde ortalama yedi-sekiz tane değiştiriyorumdur. Adet diye bir olayın olmamasını, olsa bile sadece üç gün sürmesini isterdim her kadın için:KK51:

Back
X