Regl dışında adet sancısı ve batma

Evet banada 3 doktor farklı ölçü verdi. Şimdi 4. Ye gideceğim. İnan hiç gidesim yok ama bundan kacamayacagimi kabullenmeye çalışıyorum. Ben doktorların hepsine ilaç dedigim anda göz pörtlettirler bana. Çünkü ilaçla küçülme sağlanabiliyormuş ama tamamen yok olmuyormuş. Bugün bir doktorun videosunu izledim o bahsediyordu ilacı bırakınca eski halinden biraz daha büyük bir şekilde geri dönüyormuş. Yani eğer ameliyat istenmiyorsa ilacı birakmamak gerekiyor bu durumda. O da benim yaşımda ve durumumda pek mümkün değil zaten. Bugün kaçsam bir kaç yil sonra mecbur olacağım. Çünkü 30 yaşında ve bekarim. İlerde Allah izin verirse evlenip gebelik düşündüğümde bu sorunun ortada olmasını istemiyorum. Sağlıklı beslenmeye geçerek o şekilde takip etmek daha mantıklı olabilir. Ben aslinda bunu deneyecektim ama miyom büyük olduğu için bunu deneyecek vaktimin olup olmadığını kestiremedigimden ameliyata karar verdim "gibi" :)

Allah razi olsun sagolun.4. Doktorunz da ayni seyleri derse vakit kaybetmeden iyi bir cerraha operasyonunuzu yaptirin.Her sey saglik icin.Umarim beklediginizden de kolay olur her sey sizin icin.

Allah razi olsun sagolun.4. Doktorunz da ayni seyleri derse vakit kaybetmeden iyi bir cerraha operasyonunuzu yaptirin.Her sey saglik icin.Umarim beklediginizden de kolay olur her sey sizin icin.
Amin inşallah Allah hepimize sağlık versin. Sizde gönlünüzü ferah tutun hayırlı haberler alırsınız sonuçlarınız temiz çıkar insallah :)

Aminnn once şu anksiyeteye hakim olabilsem ahhh.En ufak bir yerim agrisa en kotu sonucu kurguluyorum .Gelismeler oldukca paylasalim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…