• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

regl dışı kanlı akıntı lutfen bir bakın

ttaytt

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
720
102
323
A

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır devam eden akıntım vardı doktorum vajinal fitil verdi kullandım tekrarladı hep ben de son zamanlarda ihmal ettim ancak iki gündür hafif kanlı akıntım var reglim genel olarak düzensiz ancak en son 20 gün önce regl oldum hayatımda hiç 31gunden önce regl olmadım biraz araştırdım rahim ağzı kanseri belirtileri falan yazıyor çık korktum Bi tanıdığım benim yaşlarda bu kanserden vefat etti.hemen doktora gidicem yarın ama boyle belirtiler gösterenler oldu mu içinizde? Kanlı akıntı iki gündür tuvalete gittiğimde görüyorum çok a da camasirimda oluyor.
kendini korkutma hemen ama tabiki ihmal de etme. doktor bir baksın. annemde vardı aynı sorun miyom oluşmuş sonrada o patlamış ondan kanaması olmuş. ciddi bir şey değildi.. ama seninkinin sebebi nedir en doğrusunu doktor bilir

hastaneye gittim ve geri geldim sabahın köründe gitmeme rağmen sıra gelmedi öğleden sonra tekrar gidicem inş. o zaman gelir. adam bas bas bağırıyor hastaneler yaptık sistemler yaptık herkes hemen kolayca muayene oluyor diye hiç de olmuyor.hastaneyi mecbur yapacaksın sistem de senin şansına artık internet çağında yaşıyoruz. daha test yaptırcam sonucu kimbilir ne zaman çıkacak bi de onu doktora gösterme eziyeti var off off.

hastaneye gittim ve geri geldim sabahın köründe gitmeme rağmen sıra gelmedi öğleden sonra tekrar gidicem inş. o zaman gelir. adam bas bas bağırıyor hastaneler yaptık sistemler yaptık herkes hemen kolayca muayene oluyor diye hiç de olmuyor.hastaneyi mecbur yapacaksın sistem de senin şansına artık internet çağında yaşıyoruz. daha test yaptırcam sonucu kimbilir ne zaman çıkacak bi de onu doktora gösterme eziyeti var off off.
merhaba ;en kötüsüne odaklanmayın şimdiden lütfen tetkikler yapılmadan ve hiyakeniz tam olarak dinlenmeden doktorların da net bir şey söylemesi zor......genel olarak düzensiz olduğunu yazmışsınız reglinizin buna bağlı olabilir belki de ,smear sonuçlarınızın naıl olduğu ve doktorunuzun ultrasonda yumurtalıklarınızı nasıl değerlendirdiği de önemli...hele hele şu internet çağında her bir şeyi araştırıp en kötüsünü düşünüp hayatı zehrediyoruz bir süre kendimize kadınlar olarak.....umuyorum ki ciddi bir sorun yaşamayacaksınız ...geçmiş olsun ...sağlık dolu günler dilerim...

neymiş arkadaşım problem öğrendinmi

Canim bendede aynisi var doktora gittim yoğun iltihap var o yüzden olurmuş sıkıntı yapma benim belimi vurdu ağrısı fitilim bitti cocuk da emziriyorum devamında ne yapsam bilmiyorum

Canim bendede aynisi var doktora gittim yoğun iltihap var o yüzden olurmuş sıkıntı yapma benim belimi vurdu ağrısı fitilim bitti cocuk da emziriyorum devamında ne yapsam bilmiyorum
Merhaba bendede kanlı akıntı oluyor 4-aydır falan iltihap varmış birde yara.Siz ne yaptınız geçtimi?ben aile hekimime ilaç yazdırdım ne olacak bilmiyorum.Şimdide bol akıntı var kan kısmen durmuş 2 kez falan gördüm. beş gündür kullanıyorum ilaçları.cevap yazarsanız sevinirim:KK43:

Back