W Wdsklfmc Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2020 38 12 3 25 23 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Wdsklfmc #1 Arkadaşlar bu konu hakkında bilgi ve deneyimlerinizi paylaşır mısınız.
gksutylan Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2020 215 87 13 29 23 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Wdsklfmc #2 Wdsklfmc .!.: Arkadaşlar bu konu hakkında bilgi ve deneyimlerinizi paylaşır mısınız. Genişletmek için tıkla... Vajinal mantar ilaç kullanımıyla ve sık iç çamaşırı geçer ben bayağı bi kötü olmuştum sabahlara kadar uyuyamıyordum
Wdsklfmc .!.: Arkadaşlar bu konu hakkında bilgi ve deneyimlerinizi paylaşır mısınız. Genişletmek için tıkla... Vajinal mantar ilaç kullanımıyla ve sık iç çamaşırı geçer ben bayağı bi kötü olmuştum sabahlara kadar uyuyamıyordum
S Sss33301 Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2015 2.361 2.132 133 42 23 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Wdsklfmc #3 Her adetten sonra tekrarlayan bir mantar sorunu mu bu
S Sss33301 Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2015 2.361 2.132 133 42 23 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Wdsklfmc #4 Akıntı var mı? Kaşıntı var mı?
W Wdsklfmc Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2020 38 12 3 25 23 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Wdsklfmc #5 Sss33301 .!.: Her adetten sonra tekrarlayan bir mantar sorunu mu bu Genişletmek için tıkla... Hayır ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Ve regl bittikten sonra tekrarlamasından korkuyorum. Şuan bir şey yok ama psikolojim bozuldu sanırım
Sss33301 .!.: Her adetten sonra tekrarlayan bir mantar sorunu mu bu Genişletmek için tıkla... Hayır ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Ve regl bittikten sonra tekrarlamasından korkuyorum. Şuan bir şey yok ama psikolojim bozuldu sanırım
W Wdsklfmc Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2020 38 12 3 25 23 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Wdsklfmc #6 Sss33301 .!.: Akıntı var mı? Kaşıntı var mı? Genişletmek için tıkla... Akıntım hiç yok diyebilirim. Normal yani ama kaşıntı beni bitiriyor
Sss33301 .!.: Akıntı var mı? Kaşıntı var mı? Genişletmek için tıkla... Akıntım hiç yok diyebilirim. Normal yani ama kaşıntı beni bitiriyor
W Wdsklfmc Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2020 38 12 3 25 23 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Wdsklfmc #7 gksutylan .!.: Vajinal mantar ilaç kullanımıyla ve sık iç çamaşırı geçer ben bayağı bi kötü olmuştum sabahlara kadar uyuyamıyordum Genişletmek için tıkla... Doktorum flucan ve fitil vermişti 2 hafta süreyle doktorumun dediği gibi kullandım. İlaçlar bitti. Regl oldum. Şuanlık bir şey yok ama reglm bitince tekrarlarsa diye çok korkuyorum
gksutylan .!.: Vajinal mantar ilaç kullanımıyla ve sık iç çamaşırı geçer ben bayağı bi kötü olmuştum sabahlara kadar uyuyamıyordum Genişletmek için tıkla... Doktorum flucan ve fitil vermişti 2 hafta süreyle doktorumun dediği gibi kullandım. İlaçlar bitti. Regl oldum. Şuanlık bir şey yok ama reglm bitince tekrarlarsa diye çok korkuyorum
Orkide_sever ORKIDE AŞK'tır ❤ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Eylül 2018 5.937 21.448 298 23 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Wdsklfmc #8 En son gecen ay oldu kasinti akinti kasimaya basgli sisme ve kizarma da vardi cok fenaydi. Adet oldum ustune. gecmisti adetten sonra tekrarlamadi
En son gecen ay oldu kasinti akinti kasimaya basgli sisme ve kizarma da vardi cok fenaydi. Adet oldum ustune. gecmisti adetten sonra tekrarlamadi
W Wdsklfmc Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2020 38 12 3 25 23 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Wdsklfmc #9 Hulyaylmzalp .!.: En son gecen ay oldu kasinti akinti kasimaya basgli sisme ve kizarma da vardi cok fenaydi. Adet oldum ustune. gecmisti adetten sonra tekrarlamadi Genişletmek için tıkla... Ciddi misiniz şuan çok mutlu oldum. İnşallah benim de öyle olur. Psikolojim bozuldu artık
Hulyaylmzalp .!.: En son gecen ay oldu kasinti akinti kasimaya basgli sisme ve kizarma da vardi cok fenaydi. Adet oldum ustune. gecmisti adetten sonra tekrarlamadi Genişletmek için tıkla... Ciddi misiniz şuan çok mutlu oldum. İnşallah benim de öyle olur. Psikolojim bozuldu artık
gksutylan Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2020 215 87 13 29 23 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Wdsklfmc #10 Sss33301 .!.: Her adetten sonra tekrarlayan bir mantar sorunu mu bu Genişletmek için tıkla... Evet adet bitiminden sonra oluyordu doktorum bana krem ve fitil vermişti kullanmıştım tekrarlıyor hala bazen verdiği kremi sürüyorum hala
Sss33301 .!.: Her adetten sonra tekrarlayan bir mantar sorunu mu bu Genişletmek için tıkla... Evet adet bitiminden sonra oluyordu doktorum bana krem ve fitil vermişti kullanmıştım tekrarlıyor hala bazen verdiği kremi sürüyorum hala
S Sss33301 Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2015 2.361 2.132 133 42 23 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Wdsklfmc #11 gksutylan .!.: Evet adet bitiminden sonra oluyordu doktorum bana krem ve fitil vermişti kullanmıştım tekrarlıyor hala bazen verdiği kremi sürüyorum hala Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun. Antibiyotik kullanmalı. Dr. Yeniden gidiniz.
gksutylan .!.: Evet adet bitiminden sonra oluyordu doktorum bana krem ve fitil vermişti kullanmıştım tekrarlıyor hala bazen verdiği kremi sürüyorum hala Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun. Antibiyotik kullanmalı. Dr. Yeniden gidiniz.