Regl bitti sanıp cinsel ilişkiye girmek

MelisaYilmaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
2
0
1
29
Merhabalar benim çok meral ettiğim birşey var yardımcı olursanız çok teşekkür ederim. Reglim normalde 4-5gün sürüyor dün reglim bitti bütün gün kan gelmedi ve bende yıkandım temizlendim. Ertesi sabah nişanlımla cinsel ilişkiye girdik ve yaklaşık 10dk sonra falan lavaboya gittiğimde vıcık vıcık kan gelmiş olduğunu gördüm. Biraz korktum neden olur bu acaba başına böyle birşey gelen var mı?

e normal bence içeride kalanları harekete geçirmişsiniz :)
yıkandıktan 1 gün sonra bile tekrar geliyor benim bazen.

Merhabalar benim çok meral ettiğim birşey var yardımcı olursanız çok teşekkür ederim. Reglim normalde 4-5gün sürüyor dün reglim bitti bütün gün kan gelmedi ve bende yıkandım temizlendim. Ertesi sabah nişanlımla cinsel ilişkiye girdik ve yaklaşık 10dk sonra falan lavaboya gittiğimde vıcık vıcık kan gelmiş olduğunu gördüm. Biraz korktum neden olur bu acaba başına böyle birşey gelen var mı?
Normaldir Adet bittikten sonra vucud kendini 3 günde Toparlıyor 10 gün Sonra falan Yumurtlama zamanına Giriyorsunuz. İlişki İçin Bir kaç gün beklemenizi tavisye ediyorum Enfeksiyon Kapmayın....

Normaldir Adet bittikten sonra vucud kendini 3 günde Toparlıyor 10 gün Sonra falan Yumurtlama zamanına Giriyorsunuz. İlişki İçin Bir kaç gün beklemenizi tavisye ediyorum Enfeksiyon Kapmayın....

Çok teşekkür ediyorum. Ya peki bu 3günde gebelik riski oluşabiliyor mu yani adet bittikten hemen sonra mı yumurtlama dönemine giriyoruz?

Adetinin baslangicindan itibaren 12-16. Gunlere denk gelir yumurtlama donemi. Adet biter bitmez yapilan cinsel iliskide hamile kalma riski az. Ama hiç yok da degil.

Cnm hastaliqin bitse bile en az iki uc qun iliskiye qrmemen lazim o bendede oluyo iliskiye qrsende qtmesende biqun sonra o kan tekrar qelir

Çok teşekkür ediyorum. Ya peki bu 3günde gebelik riski oluşabiliyor mu yani adet bittikten hemen sonra mı yumurtlama dönemine giriyoruz?
Hayır Dogurganlık Cok az Oluyor Adetten Sonraki Dönem. Yumurtalamada Ve sonrasındaki Günlerde Takip edebilirsiniz Gebelik Düşünüyorsanız. Eger Islak Ve kurulugunuzu Takip edin.
Islak dönem Yumurtlama Günüdür.

tatlım, kan geldiyse adetin tam bitmemiştir. aynı şeyi bende eşimle yaşadım, doktora sordum, adetin bitmemiş hamile kalınmaz o ilişkide demişti.

Back