normalde tam gununde gelırdı.suan ılac kullanmıyorum canım.iğnelerden sonra doktor bıda bıse vermedı.testı yaptım bende sen gıbı 1 çizgiyle kaybettim :) ama tüm tanıdıklarım daha erken bıraz daha bekle dıyo.bana doktor iğnelerden sonra gel demedı acaba neden dır ylgn :44:
Gunaydin canim.bu ay benim 3. Klomen kullanisim. İlk ay iğneden sonra 17. Günde , ikinci ay 22. Günde adet olmuştum. İkinci ay kist oluşmuştu. Bu ayda bugün iğneyi vurulali 15. Gün. Benimde adet olacak gibi karnim agriyor. Hic belirti de yok. Bu ayda olmadi galiba. Sende git kan testi ver canim. Daha fazla bekleme. Kesin sonuç. İdrarda cikmayabilir.
bugun kan testını verdim.sabah 10da alıcam inş bebiş vardır.
Yok canım erken degil ..yani idrar icin belki erkendir onu bilemiyorum da kan testi icin erken degil..canim beni de cagirmadi doktor igneden sonra kan testi yaptir hamileysen gel dedi ..bu ay kan testi de negatiftir idrar gibi galiba esim tedaviye baslayacak bakalim hayirlisi...bir de birinden duymuştum hamilelik icin 41 gun meryem suresi okuyabilirsin..ben de basladim bikac gundur...bir de incir kuru yapacagim kendime esime de keciboynuzu kuru...sen de deneyebilirsin bunlari sema41..Rabbim nasip edecekse emanetlerini bizlere inşaallah zamani vardir biz elimizden gelenleri yapalim yine de...imanimiz olmasa cok ince bir imtihan bu..Allah hayirla sonuclandirsin imtihanlarimixi inşaallah. .
evet canım meryem suresini bende duymustum bu gece bende baslayacam Allahın izniyle.kan verdim bugun sabah sonucu alacam inş şu mübarek ayın baslangıcında mutlu bi haber alırım.ben gibi bebek bekleyen herkes mutlu haberı alır ıns.
Inşaallah canım ya bekliyorum haberini insaallah hayirlisiyla bebis vardır
bugun kan testını verdim.sabah 10da alıcam inş bebiş vardır.
İnsaalah canim. Sonuç belli oldu mu?
Oldu ama malesf çıkmadi.hap verdi adet gelmsi ıçn.snra gel ddi.artık enjeksyna bşlylm ddi.bu gene ignemi dmk oluyo.
Oldu ama malesf çıkmadi.hap verdi adet gelmsi ıçn.snra gel ddi.artık enjeksyna bşlylm ddi.bu gene ignemi dmk oluyo.
hayırlısı olsun canım. Enjeksiyona başlayalım derken ne demek istediğini bilmiyorum ama senin tedavi sürecin nasıldı? belki bi fikir yürütebilirim.
hayırlısı olsun canım. Enjeksiyona başlayalım derken ne demek istediğini bilmiyorum ama senin tedavi sürecin nasıldı? belki bi fikir yürütebilirim.
Yumurtalarmi büyüttu.5tane ile snra çtlatma ignesini wuruldm ama malasf tutmadi.bkalm bu sefr ne olck
Yumurtalarmi büyüttu.5tane ile snra çtlatma ignesini wuruldm ama malasf tutmadi.bkalm bu sefr ne olck
Canim klomen ile tedavi 3 ay sürüyor. 3 ay içinde gebelik olmazsa rahim filmi istiyor. Sonrada asilamaya geçiliyor. Ben klomenle 3, ayimi doldurdum. Bu ayda gebelik olmadi. Onun için adeti bekliyorum hsg cektiricem. Ağustosta da asilamaya gecicem herhalde
Canim klomen ile tedavi 3 ay sürüyor. 3 ay içinde gebelik olmazsa rahim filmi istiyor. Sonrada asilamaya geçiliyor. Ben klomenle 3, ayimi doldurdum. Bu ayda gebelik olmadi. Onun için adeti bekliyorum hsg cektiricem. Ağustosta da asilamaya gecicem herhalde
Benimde ilk ayım klomen ve igne kullandm ama olmadı.adetim geckti ama hamilelik yokmuş şmd adetmn gelmesi icn bi hap verdi.3.günu gel ddi. Bkalım ne olck.
Merhaba kızlar hayırlı ramaZanlar.. Benim klomen ovitrelle de ilk ayım. Çatlatma iğnesi sonrası 9. Gündeyim. Dayanamayıp test yaptırdım bugün 5.45 cıktı hcg. Ne dersiniz hamile olabilirmiyim
Merhaba kızlar hayırlı ramaZanlar.. Benim klomen ovitrelle de ilk ayım. Çatlatma iğnesi sonrası 9. Gündeyim. Dayanamayıp test yaptırdım bugün 5.45 cıktı hcg. Ne dersiniz hamile olabilirmiyim[/QU
Hayirli Ramazanlar canim. 9. Gün testi çok erken yapmissin. Çünkü catlatma igneside HCG hormonu içeriyor ve testin yanlis sonuç vermesine neden oluyor. Vücuttan en az 10-12 günde atiliyor. Umarim değerin yükselir ve bebisine kavuşursun. Testi bi kaç gün sonra tekrarla mutlaka canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?