regl agrısımı yoksa hamilelik mi var.

Yok canım erken degil ..yani idrar icin belki erkendir onu bilemiyorum da kan testi icin erken degil..canim beni de cagirmadi doktor igneden sonra kan testi yaptir hamileysen gel dedi ..bu ay kan testi de negatiftir idrar gibi galiba esim tedaviye baslayacak bakalim hayirlisi...bir de birinden duymuştum hamilelik icin 41 gun meryem suresi okuyabilirsin..ben de basladim bikac gundur...bir de incir kuru yapacagim kendime esime de keciboynuzu kuru...sen de deneyebilirsin bunlari sema41..Rabbim nasip edecekse emanetlerini bizlere inşaallah zamani vardir biz elimizden gelenleri yapalim yine de...imanimiz olmasa cok ince bir imtihan bu..Allah hayirla sonuclandirsin imtihanlarimixi inşaallah. .

evet canım meryem suresini bende duymustum bu gece bende baslayacam Allahın izniyle.kan verdim bugun sabah sonucu alacam inş şu mübarek ayın baslangıcında mutlu bi haber alırım.ben gibi bebek bekleyen herkes mutlu haberı alır ıns.

Inşaallah canım ya bekliyorum haberini insaallah hayirlisiyla bebis vardır

Inşaallah canım ya bekliyorum haberini insaallah hayirlisiyla bebis vardır

Malesef gebelik yok.adetn gelmesi içn bi hap verdi ve 2. Veya 3.günu gel ddi. Artk enjeksyna başlaylm dedi.bu tekrar iğnemi demek oluyo.

Merhaba kızlar hayırlı ramaZanlar.. Benim klomen ovitrelle de ilk ayım. Çatlatma iğnesi sonrası 9. Gündeyim. Dayanamayıp test yaptırdım bugün 5.45 cıktı hcg. Ne dersiniz hamile olabilirmiyim

Merhaba kızlar hayırlı ramaZanlar.. Benim klomen ovitrelle de ilk ayım. Çatlatma iğnesi sonrası 9. Gündeyim. Dayanamayıp test yaptırdım bugün 5.45 cıktı hcg. Ne dersiniz hamile olabilirmiyim

Ayni tedaviyi bende gördum ama bende sonuç vermedi.senin snuç güzel.dúşukte olsa snuç hamilelik war sanirm.doktra bi gt bikc gün snra testi tekrarlar.snuç yükselrse içn raht olsun bebiş yolda demektir.:-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…