Çatlatma ignemı olalı bugun 18.gün oldu.dünden beri adet olacakmışım gibi geliyo.1hafta öncesinde pembemsi bikaç damla kan geldi.şu bir haftadır ateş basıyo.karnımın içi yanıyo sanki.of of çok moralim bozuk ya
Ama insan bi umut besliyo.dediğiniz gibi stres cok kötu bi durum.bekleyip görecez.
ben de 18.gündeyim olumsuz çıkmasından korktuğumdan test yapamıyorumAy inş canim ya.ama kırmızılari görmek istemiyorum ya.bikaç gün daha bekleyip öyle yapsam testi diyorum ama cokta sabırszlanıyorum :-D:-D
Bende oyüzdn biraz daha beklicem.ama inş hamileyizdir.bebişlerimızi alırz kucgmza.
sema_41 ben de catlatma ignesi olmustum bugün 10.gun adet olacakmisim gibi bir agri geliyor ara ara..1 inde kan testi yapmami soyledi ama doktor bana yani 15.gun sonra oluyor o da...sana bisey dememismiydi doktor...insaallah hamileyizdir
28.inde gttiğimde yumurta büyütme iğnesi vermişti 5 tane bitince gel dedi.4.ünde bitti çatlatma iğnesini vurdur dedi ertesi gün.yumurtalıklar büyümüş dedi.iğneyide oldum.19 gün falan oldu hala bişe yok ama şu iki gündür adet olacakmısım gıbı gelıyo ama bıse yok.ama agrılarım cok acaba iğneden dolayımı dıye düşünüyorum.doktor bi gün vermemıstı bana tahlıl yaptır dıye şimdi burda yazılanları okuyunca kafam karıstı.napıcam ben yaaaaaa
evet canım doğru diyosun.yarın evde bi test yapayım bakalım ne çıkacak yada çıkmayacakyarın haberi veririm burdan.
testi aldım demin ama yapsam mı yapmasam mı bilmiyorum.bugun 4 gün gectı reglm.off off yapsam mı yapmasam mı :44:
İns hamilesindir tatlm test yaptinmi yap silikte olsa cikar canmm haberlerni bekliprumtesti aldım demin ama yapsam mı yapmasam mı bilmiyorum.bugun 4 gün gectı reglm.off off yapsam mı yapmasam mı :44:
Canim ben de sabah yaptim test evde tabi erken ama agri oldugu icin merak ettim dayanamadim malesef bir cizgiyle kaybettim :) ama duphaston kullaniyorum ayin 2 sinde adet olmam lazım 1 inde kan testi yaptirmam lazımmış. .o yüzden gecikirse hamilelik olur diyor doktor..sen ilac kullandigin halde mi gecikti yoksa normal olarak mi gecikti
İns hamilesindir tatlm test yaptinmi yap silikte olsa cikar canmm haberlerni bekliprum[/QUOT
4üncü gün ama ne gelen var ne gıden daha ama teste göre bısede yok kafam cok karıstı ya.tanıdıklarımda braz daha bekle dıyolar kafam allak bullak oldu.:44:
İns hamilesindir tatlm test yaptinmi yap silikte olsa cikar canmm haberlerni bekliprum[/QUOT
4üncü gün ama ne gelen var ne gıden daha ama teste göre bısede yok kafam cok karıstı ya.tanıdıklarımda braz daha bekle dıyolar kafam allak bullak oldu.:44:
Gunaydin canim.bu ay benim 3. Klomen kullanisim. İlk ay iğneden sonra 17. Günde , ikinci ay 22. Günde adet olmuştum. İkinci ay kist oluşmuştu. Bu ayda bugün iğneyi vurulali 15. Gün. Benimde adet olacak gibi karnim agriyor. Hic belirti de yok. Bu ayda olmadi galiba. Sende git kan testi ver canim. Daha fazla bekleme. Kesin sonuç. İdrarda cikmayabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?