Regl Ağrısı

karamelek34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2011
35
1
86
İzmir
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 9 gündür regl imin başlaması için bekliyorum ancak herhangi bir şekilde kanamam olmadı malesef, ve normalde sadece 1 gün süren ağrılarım şu anda çok feci durumda. Neredeyse yataktan kalkamaz hale geldim ve ne yapacağımı bilmiyorum. Sizce kistlerle alakalı bir durum mudur? Akıntım yok, ama bi gün sol yumurtalığım ağrıyo ertesi gün sağ yumurtalığım :(:43:

güzelim bekarmısın evlimisin bilmiyorum ama ..ben evlendim ilk ayımda böyle oldum kasıklarımda bir ağrı bir ağrı nerdeyse majezik kullanıcam adet sancısı gibi bişey evli oldugum için hamile kalmış olabilirim dedim majezik içmicem..10gün geçti tık yok adet olmadım sancım çok habire test yaptım ççıkmadı enson kadın doğuma gittik ultrasonda birşey gözükmüyor dedi..test yaptı kan tahlilinde çıktı..meğer hamileymişim ama bazı kadınlar adet döneminde hamile kalırken ben ayın ortasında kalıyormuşum adetimden bir hafta sonra yani...çocuk 15 günlük oldugu için ultrasondada testtede çıkmamış... benm mesele böyleydi..ama ben hamile değilim arada bir böyle yine oluyo olamıyorum olamıyorum bazen lekelenip kesiliyorum bazen çok sancı çekiyorum hiç olmuyorum ertesi ay oluyorum..doktora gittim adetinin 3.günü tahlil yapalım dedi dahada gidicem...eğer rahminde kist varsa onlarda sebep olur diyebiliyorum..engüzeli birazdaha bekle olmadı doktora çıkarsın..:3:

Teşekkür ederim cevabınız için. Ben bekarım, normalde hep düzenli adet oluyodum ama 2 aydır bu şekilde bi düzenliksiz mevcut. normalde 4 gün süren kanamam 1 haftaya uzadı geçen ay, bu ay da 19unda olmam gerekirken 9 gün geçti tık yok. ağrı kesici almazsam nefes almama bile izin vermeyen bir ağrım var şu anda, ilac alınca da değişen birşey yok 2 saat sonra en geç yeniden başlıyor ağrım. Arkadaşlarım strese bağlı olduğunu söylüyor ama zaten göğsümde ve yumurtalığımda kist var. Ama ilk defa böyle bişey yaşadığım için de korktum açıkçası çok :25:

ben ewlıyım catlamayan yumurtam kıste donmus dogum kontrolhapı kullandım bu ay bıtelı 1 hafta oldu ama hala adet olmadım :(((

Back