REGL AĞRISI!!

Suskun Denizz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2018
3
1
27
Merhaba öncelikle yaşım 20.Düzenli adet oluyorum ve her ayın başında şiddetli şekilde kasılmalar ve ağrılarım oluyor.Tansiyonum 15lere kadar cıkıyor.Resmen günlük hayatıma devam edemıyorum.Ağrılarım 2 gün boyunca devam edıyor.Yakınlarıma söylüyorum kistten şüphelenmişlerdi doktora göründüm öyle bişeyde yok ...Ve En son regl oldugumda karnıma sıcak su torbası koymamla kusmam bir oldu bu kadar ağır geçmesi normal mi ? Ve sıkı giyinip üşütmüyorum da ..Arada dillendiriyorum ağrı ve acıdan belden aşağımı atmak istiyorum diye o derece ...Bilgisi olan el atsın konuya lütfen....

Aynen böyle her ay ağla ağla helak olurdum .
Kusmaktan sosyal yaşantıma devam edemezdım .
İlla ay da 1 haftaneydım .
Yıllardır böyle .
Kist Mist hiçbirşey yok .
Çaresıde yok sanırım :110:

Bende evlenene kadar öyleydim üniversite yıllarımda başladı 25 yaşımda evlendim bel altım tamamen uyuşur ağrıdan ve felç inmiş gibi olurdum abartmıyorum çoğu kez bayılırdım koltukları tekmelerdim babam hastahaneye götürür serum yer rahatlardım regllerim de düzenli annemde böyleymiş genetikle alakalı oluyor çoğukez

Evlenince biraz hafifler diyolardi evlendim biraz hafifledi ama gene ağrım oluyor sanirim biz kadınların menopoza kadar cekegi dert bu
Aynen böyle her ay ağla ağla helak olurdum .
Kusmaktan sosyal yaşantıma devam edemezdım .
İlla ay da 1 haftaneydım .
Yıllardır böyle .
Kist Mist hiçbirşey yok .
Çaresıde yok sanırım

X