Regl agrisi icin ilac

BirVarmisimBirYokmusum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2019
2.078
2.146
83
Merhaba..Regl donmlerimde her ay melox fort kullaniyorum.şöyle bir şey okudum
Meloksikam, siklooksijenaz/prostaglandin sentezini inhibe ettiği bilinen herhangi bir ilaç gibi
fertiliteyi bozabilir dolayısıyla gebe kalmayı planlayan kadınlarda kullanılması önerilmemektedir.
Gebe kalma güçlüğü olan ya da infertilite tetkikleri yapılan kadınlarda meloksikam tedavisinin
kesilmesi düşünülmelidir.

Her ay sadece 1 kere kullanmkla bu olur mu sizce? Parol kesmz benm agrimi maalesef.. Bu tarz riski olmayan bir ilac önerebilir msnz? Gozum korktu da

Merhaba, ben tup bebek tedavisi surecindeyim.. rahimde kasilmalarim oldugu icin doktor transfer zamani kullanmam icin feldene flash isimli bir ilac verdi.. ilac ayrica adet agrilarina cok iyi geliyormus.. fertiliteyi etkileseydi vermezdi diye dusunuyorum.. gecmis olsun

Cok tesekkur ederim

Evet cok buyuk boyutta deglms bi donm visanne kullndm bi ara sogan kuru yaptm ama hamilelge engl olmaycgni soyledkleri bi cikolta kisti varms..
Adı batasıca.. çocuk istemyorsaniz evli degilseniz dogum kontrol hapına devam edin ama evliyseniz hemen çocuk yapın

Evliyim cocuk isini de oluruna biraktm. Esim istyor.Szde de mi var bu kistten? Bnm bicok arkdsmda cok buyuk boyutlarda var. Hamilelige hic engel olmadi onlarnki de..bnm yaş da var blmyorum hsg cektrmem gerekyor belki cok daha ciddi bu isle uğraşmam gerekiyor. Napcgmi tam blmyorum

Neler cektm 1bucuk senedir halada duruyo kistim. Tüp bebek sürecindeym canim pozitifi gördük ama daha kese falan görünmedgi icin kesin bisey diyemiyrum. Bana engel oldu yani. Hemde bütn testlerm hormonlarm normalken olmadi. Ama bende olmadi diye bskasindada olmicak diye birsey yok

Canım bende seninle ayni ağrıları cekiyorum çok fena oluyorum dolorex kulaniyorum bende hemen uykumu getirir ve ağrıyı keser

Merhaba, kadın hastalıklarını tenzih ederek belirtmek isterim ki sağlıklı bir kadın hele ki yani anne adayı için beslenme ve düzenli spor ile regli sancını kendiliğinden çözülüyor zaten. keşke ilaç içmeyi tercih etmeseniz..

Bnm kistle ve aileden geln bi durum sanrm oyle hafif degil ilacsz olmuyo maalesef yoksa dger herhngi bi ağrımda ilac icmemk icn cok direniyorum

Insallah saglikla kucagnza alırsınız. Bna da sorun oluyordr belki blmyorum. Allah emeklerinizi bosa cikarmasn insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…