Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
dun gece sıddetlı bı sekılde regl agrısı cektım :bbozellıkle belde daha sonra karnıma vurdu sankı her an regl olcak gıbıydım...:1no2:..uzun sure surdu.........bu nedır ??:uhm:? bıılen var mı?:uhm:
dun gece sıddetlı bı sekılde regl agrısı cektım :bbozellıkle belde daha sonra karnıma vurdu sankı her an regl olcak gıbıydım...:1no2:..uzun sure surdu.........bu nedır ??:uhm:? bıılen var mı?:uhm:
canım yaaa geçmiş olsun ne kadar sürdü bu ağrı ve kaç kez oldu. bende de oluyor ama benim sancı sanırım :çok üzgünüm: bencede dr unu ara sor ihmal etme.
iste onlar dogum sancilarina hazirliyor seni ya ben ne cektim oglumda dogumda ah ah :) byardimcimiz olsun az kaldi kizlar ha gayret u bebegimde de alti aylikken den belli cekiyorum bi geliyor bi gidiyor iste allah