Pozitif görünüyor canımSelamlar kızlar,
Pcos var minik kistlerimOcak ayından önce zor adet oluyordum tarlusal kullandım 6-7 aydır düzenli adet oluyorum bu ay adetim 6 gün gecikti bugün öğlen test yaptım sizce sonuç nedir? Silik çıktı kistlerden dolayı mı yine gecikmem sizce hamile olabilir miyim? Yarın kan vermeye gitmeyi düşünüyorum. Fikir verir misiniz?
Teşekkürler.
Gönlünden geçen olsun inşallahYaaa inşallahhh
Çok teşekkür ederim amin cümlemizin inşallahGönlünden geçen olsun inşallah
Yaaa ama ara ara sancılar hariç bir belirti olmaması normal dimi sonuçta daha miniciktir var ise hormonlar tam artmamıştır kistten dolayı gecikti diye düşünüp çok umutlanmak istemiyorum testler hatalı olabilir diyorlar eşim çok istiyor ilk bebeğimiz olacak inşallah yarın kan vermeye gideceğim ilk işim çok heyecanlıyımTestin pozitif canım zaten çoğunlukla kıpkırmızı çizgi gözükmez bu sekilde gayet yeterli bir an önce kan verip bize de haber ver
Regl olacak gibi belirtiler yaşayabilirsin bu aralar göğüs hassasiyeti adet olacakmışsin gibi sancılar benim hiç bulantim olmadı kızım olacak darısı başına inşallahYaaa ama ara ara sancılar hariç bir belirti olmaması normal dimi sonuçta daha miniciktir var ise hormonlar tam artmamıştır kistten dolayı gecikti diye düşünüp çok umutlanmak istemiyorum testler hatalı olabilir diyorlar eşim çok istiyor ilk bebeğimiz olacak inşallah yarın kan vermeye gideceğim ilk işim çok heyecanlıyım
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah darısı tüm isteyenlereRegl olacak gibi belirtiler yaşayabilirsin bu aralar göğüs hassasiyeti adet olacakmışsin gibi sancılar benim hiç bulantim olmadı kızım olacak darısı başına inşallah
Hcg 2.30 negatif yazıyor kan sonucumTestin pozitif canım zaten çoğunlukla kıpkırmızı çizgi gözükmez bu sekilde gayet yeterli bir an önce kan verip bize de haber ver
Kan verdim hcg 2.30 negatif yazıyor kan sonucumPozitif görünüyor canım
Ya gerçekten mi çok sasirdm. Bence bir kac gun daha bekle eğer yine hasta olmazsan testi yenile. Geç döllenme olabilirKan verdim hcg 2.30 negatif yazıyor kan sonucum
Hcg yukselmeden kaset testin pozitif çıkması imkansiz nasıl olur anlamıyorumHcg 2.30 negatif yazıyor kan sonucum
Cnm değerin 0.100 de değil yükselebilir bir değer eğer geç döllenmeyse olabilir bnce tekrar testle takip et koyulaşma oluyor mu testlerde sonra yine kan verursn olmszsanHcg yukselmeden kaset testin pozitif çıkması imkansiz nasıl olur anlamıyorum
Adet oldum canımYa gerçekten mi çok sasirdm. Bence bir kac gun daha bekle eğer yine hasta olmazsan testi yenile. Geç döllenme olabilir
Doğru canım ama nasip olmadı bu ay regl oldumCnm değerin 0.100 de değil yükselebilir bir değer eğer geç döllenmeyse olabilir bnce tekrar testle takip et koyulaşma oluyor mu testlerde sonra yine kan verursn olmszsan
Bence deHcg yukselmeden kaset testin pozitif çıkması imkansiz nasıl olur anlamıyorum
Ayy cok üzüldüm canım ama sıkma canını bu ay yine deneAdet oldum canım