Gebeliğe Hazırlık regl 4gün kala

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ece busra

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2019
191
87
18
30
Merhaba ben bu ay yumurtlamamı takip ettim 9kasımda pik oldu 21kasımda regl olmam gerekiyor bugunu yarına dahil etmiyorum daha 1saat geçti yani 4gün var
Göğüslerimde şişlik ve genelinde ağrı var meme uçlarımda bi hassaslık yok ama göğüslerime dokunamıyorum hatta çok sıcaklar bide kasıklarımda batmalar oluyor normalde bukadar erken belirtim olmazdı tam regl olduğumu hissettim bacaklarım kasıklarım ağrıdı ama henüz daha var sizce hamilelik belirtisi olabilirmi test yapsam nekadar doğru çıkar

Aynı şeyleri yaşıyorum hemde iç çamaşırımı ıslatacak kadar akıntım da var bat tarihlerimizde aynı ama bugün test yaptım ve negatif

Test yapın hamıleysenız cıkacakdır

Benımde 21 kasımda adet olmam gerekıyo bugunki sonucum bu

Eklentiler

• 241AE599-E6D0-45B3-893D-ECC29A14017B.jpeg
    173,4 KB · Görüntüleme: 110
  • BF27ECB0-BA2F-4AC5-A800-57731BAAE70A.jpeg
    84,9 KB · Görüntüleme: 112
Evet femara ve catlatma ıgnesı kullandım bu ay bır kımyasal yasadım daha once bu ılaclarla ınsallah sımdı saglıkla bır hamıelık gecırır yavrumu kucagıma alırım bugun dune gore bıraz netlestı baya belırgın dımı
Çatlatma iğnesiyle mi kaldın konularına baktım da şimdi inşallah hamilesindir

Evet var gibi duruyor inşallah bebişin seninledir bende klomene başlamayı düşünüyorum bu ay pko varmış

Ah bu pco hepımızı ugrastıran zatentesekkur canım ınsallah QUOTE="Tugce3333, post: 61781492, member: 888383"]
Evet var gibi duruyor inşallah bebişin seninledir bende klomene başlamayı düşünüyorum bu ay pko varmış
[/QUOTE]

Aynı şeyleri yaşıyorum hemde iç çamaşırımı ıslatacak kadar akıntım da var bat tarihlerimizde aynı ama bugün test yaptım ve negatif
Bende dün dayanamayıp yapmıştım benimde negatif

Doktor kontrolindemi kullandınız acaba

Canım benimde adet tarihim 22 bende erken normalde hesaba göre 9 görünüyo ama ben 3ünde yumurtladım adım kadar eminim ama bende hiç belirti yok ya napcam bilmiyorum

Canım benimde adet tarihim 22 bende erken normalde hesaba göre 9 görünüyo ama ben 3ünde yumurtladım adım kadar eminim ama bende hiç belirti yok ya napcam bilmiyorum
Adet belirtiisinden farklı değil belirtisi cnm ben gebelik belirtisi olduğunu hiç düşünmemiştim adetim geliyor demiştim Rabbim ummadığın yerden çiçeklendirsin insAllah

Adet belirtiisinden farklı değil belirtisi cnm ben gebelik belirtisi olduğunu hiç düşünmemiştim adetim geliyor demiştim Rabbim ummadığın yerden çiçeklendirsin insAllah
Ama akıntım geliyo kuruluk olması lazım normalde ama geliyo amaann her ay farklı belirti arıyorum olmuyo bundanda çok umutlu değilim

Ama akıntım geliyo kuruluk olması lazım normalde ama geliyo amaann her ay farklı belirti arıyorum olmuyo bundanda çok umutlu değilim
O durumdan bende geçtim her ay her farklı belirtiyi yaşadım sonra pes ettim belirti aramaya herkeste belirti farklı oluyor çünki hakkında hayırlısı olsun canım insAllah seninledir bebişin

Benim de bat 22 kasım, iğne falan kullanmadım, sadece arı sütü bal yedim sabahları aç karnına. Dün kahverengi leke geldi ama sanırım adet olacağım, geçen ay da oturma kanaması diye sevinmiştim,lekeden 3 gün sonra adet olmuştum

O durumdan bende geçtim her ay her farklı belirtiyi yaşadım sonra pes ettim belirti aramaya herkeste belirti farklı oluyor çünki hakkında hayırlısı olsun canım insAllah seninledir bebişin
Malesef erken yumurtladığım için az önce karın ağrısıyla gittim tuvalete adet olmuşum yıkıldım resmen aslında neden akıntı yoğun olduki ya ardındanda adetim geldi anlamadım bişey

Malesef erken yumurtladığım için az önce karın ağrısıyla gittim tuvalete adet olmuşum yıkıldım resmen aslında neden akıntı yoğun olduki ya ardındanda adetim geldi anlamadım bişey
Hakkında hayırlısı olsun canım Rabb'im geciktiriyorsa güzelleştiriyordur eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…