Regl 4 gün kala

hayel63

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
90
6
1
24
Merhaba kizlar adetime 4 gün var kasık ve bel agirisi halsizlik 2 haftadan fazladır var dün akşam aşırı dercede bel agirisi vardır test yapsam sizce cikarmi

Merhaba kizlar adetime 4 gün var kasık ve bel agirisi halsizlik 2 haftadan fazladır var dün akşam aşırı dercede bel agirisi vardır test yapsam sizce cikarmi
Çıkabilir ama çıkmayadabilir. Merak ediyorsanız bir yapın bişey çıkmazsa regl gecikmesi bekleyin

Benim de öğrenmeden yoğun bel ağrım vardı gerçi hala oluyor inşallah siz de hayırlı haberler alırsınız

Benim de öğrenmeden yoğun bel ağrım vardı gerçi hala oluyor inşallah siz de hayırlı haberler alırsınız
Çok teşekkür ederim bugün tam 3 günüm var için içimi yiyor test yapayimi yapmayimi cikarmi diye bilmiyorum sanırım sizde hamilesiniz hayırlı olsun Allh sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin peki siz ne zaman orendiniz

Çok teşekkür ederim bugün tam 3 günüm var için içimi yiyor test yapayimi yapmayimi cikarmi diye bilmiyorum sanırım sizde hamilesiniz hayırlı olsun Allh sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin peki siz ne zaman orendiniz
Ben adetime 2 gün kala test yaptım öyle öğrendim teşekkür ederim 🩷

Az önce test yaptım negatif çıktı adetime 3 gun var erkenmi yoksa gebelik yokmudr sizce
Geç döllenme olduysa çıkmamış olabilir ama yumurtlamanız normal zamanda olduysa erken gebelik testinde çıkardı diye düşünüyorum yine de emin olamayız tabi

Back
X