• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl 3 var karın ağrısı

Dunyamutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2021
800
585
53
Kızlar yorumunuza ihtiyacım var regl cuma günü olmam gerekiyor ara ara ağrılarım oluyor ama bugün şiddetli karın ağrısı vuruyor afedersiniz lavobo gidiyorum hiçbişey yok saniyelik ağrı sonra geçiyor aynı zamanda bel ağrısıda var gebelik ihtimali varmıdır? Hep yoktur diyorum cunku vardır deyip umutlanmak istemiyorum 😒

Canım inşallah vardır
Ama belirtiye gore yorum yapmak çpk doğru olmuyor
Hiç belirtiisz kalan var senin gibi belirtiler yaşayan var ya da çok daha farklı belirtiler yaşayan var
Ya da test yapıp negatif görüp kan testinde pozitif goren var
O yüzden en kesin sonuç adet gününü beklemenle belli olur eger adetin gecıkırse kan vermeni oneririm
Testler çok yanıltıyor kuzum

Canım inşallah vardır
Ama belirtiye gore yorum yapmak çpk doğru olmuyor
Hiç belirtiisz kalan var senin gibi belirtiler yaşayan var ya da çok daha farklı belirtiler yaşayan var
Ya da test yapıp negatif görüp kan testinde pozitif goren var
O yüzden en kesin sonuç adet gününü beklemenle belli olur eger adetin gecıkırse kan vermeni oneririm
Testler çok yanıltıyor kuzum
Ya ilk defa böyle karın ağrısı yasıyorum ve belimde cok ağrıyo ishalimde 1 haftadır hiç anlamadım umutlanmak istemiyorum bende

Ya ilk defa böyle karın ağrısı yasıyorum ve belimde cok ağrıyo ishalimde 1 haftadır hiç anlamadım umutlanmak istemiyorum bende
Belirtilerin benzıyo kuzum
Amq dediğim gibi en doğru sonuç o zaman çıkar herşey için erken şu an zaten az kalmış sabret bıraz daha 🥰

Kızlar yorumunuza ihtiyacım var regl cuma günü olmam gerekiyor ara ara ağrılarım oluyor ama bugün şiddetli karın ağrısı vuruyor afedersiniz lavobo gidiyorum hiçbişey yok saniyelik ağrı sonra geçiyor aynı zamanda bel ağrısıda var gebelik ihtimali varmıdır? Hep yoktur diyorum cunku vardır deyip umutlanmak istemiyorum 😒
Bazen piskolojik büyün belirtiler yaşanıyo bende aynı şeyleri yaşadm beklenti içi olduğu sürece zor bende o durumdaym ve çok can skıcı

Back