Ben normalde de günü gününe olmadım hiçbir zaman ve çok çok az olurdum. İlk defa bu ay tam gününde dolu dolu regl oldum oda geçen ay iki tane ovitrelle iğne vurulmuştum gebelik oluşmazsa adet söktürücü işlevi de görüyormuş bende ona yormuştum. 30 temmuz sat ve yumurtlama günümde normalde 17 si ama geçen aylarda da hep yumurtlama günümden 3 gün sonrası çatlıyordu. belim alt karnım ve kasık ağrılarım var ki ortalama yumurtlama günlerimden beridir geçmedi hafif hafif hala var . Normalde göğüslerim çok hassaslaşırdı tam aksine göğüslerimde hiç hassasiyet yok. 3 gün önce evde kaset test yaptım bi 4-6 saat sonra çok çok silik çizgi çıktı ki 10 dakika sonrasındaki sonuçları da yanıltıcı olabiliyor biliyorum. Eğer gününde olursam bu ay da 3 gün var adetime dayanamadım kan verdim 1.20 çıktı. Of hep bi umut ışığı arıyorumYükselmez malesef canım negatif demek. Regl gecikirse 2. Gün tekrar ver.
Nasıl yükseldi canım adetine ne kadar vardı nasıl öğrendin anlatabilirmisinYukselebilir benin yukselmisti
Ne tedavisi oldun peki bak gine umutlandım inşallah yaben tedavi olmustum doktorum yumurtlamadan 14 gun sonra kan ver dedi 1.20 cikti negatifti ama 17.gun 25 cikti yukseldi
Ben klomen catlatma ignesi tedavisi olmustun fakat yukselen beta dustu kimyasal gebelige donduNe tedavisi oldun peki bak gine umutlandım inşallah ya
Bendede 2 aydır gonal f ve ovitrelle kimyasal gebelikle sonuçlandı. Bu ay ara verdik tedaviye. İnşallah yükselirBen klomen catlatma ignesi tedavisi olmustun fakat yukselen beta dustu kimyasal gebelige dondu
Kaç ay tedavi gördün tedaviyi bıraktıktan sonra ki ay mı 1.20 yükseldiBen klomen catlatma ignesi tedavisi olmustun fakat yukselen beta dustu kimyasal gebelige dondu
Ay :) 1 ay gordum sonra hemen geri hamile kaldim. Biraz akisina birakmak gerek. Birakinca oluyor.Kaç ay tedavi gördün tedaviyi bıraktıktan sonra ki ay mı 1.20 yükseldi
Nasip inşallah bende güzel haberler duyarımAy :) 1 ay gordum sonra hemen geri hamile kaldim. Biraz akisina birakmak gerek. Birakinca oluyor.
Pcosluydum bende ogluma hamile oldugumu ogrendigimde degerim 2 di doktor gebelik yok dedi ama ben emindim 2 gun sonra tekrar verdim 7 olmustu suan oglum 14 aylikKızlar tekrar merhaba. Bu aralar buraya fazla yazıyorum ama bi umut aynı durumu yaşayanlar varmı diye de duramıyorum. Özetle şöyle söyliyim pcosluyum ve bir kaç gün önce bir konu daha açmıştım göğüs ağrısı hissetmeden sadece kasık karın ağrısıyla gebe olduğunu öğrenenler varmı diye. Şimdi sorum ise adetime 3 gün var ve hala karın kasık bel ağrılarım geçmedi ve bugün beta hcg kan değerim 1.20 çıktı. Merak ediyorum geç döllenme olabilr mi sonucu bu şekilde çıkıp gebe olduğunu öğrenenler varmı ? Geçen iki ay gonal f ve ovitrelle kullanmıştım yumurtlamadan en geç 14. Gün sonra 1.20 ye düşmüştü daha sonra sıfıra düşmüştü bunlar ilacın etkisiydi. Ama bu ay ilaç hiç kullanmadım. Yükselirmi acaba bu düşünceler beni aşırı yoruyor bi umut bekliyorum
Yumurtalara gününüzü lh testiyle mi takip ediyorsunuz ? Ovitrellenin öyle bir etkisi olduğunu sizden duydum çatlatma ve HCG yüklemesi yapıyor diye aşılamada kullanıyorum ben.Ben normalde de günü gününe olmadım hiçbir zaman ve çok çok az olurdum. İlk defa bu ay tam gününde dolu dolu regl oldum oda geçen ay iki tane ovitrelle iğne vurulmuştum gebelik oluşmazsa adet söktürücü işlevi de görüyormuş bende ona yormuştum. 30 temmuz sat ve yumurtlama günümde normalde 17 si ama geçen aylarda da hep yumurtlama günümden 3 gün sonrası çatlıyordu. belim alt karnım ve kasık ağrılarım var ki ortalama yumurtlama günlerimden beridir geçmedi hafif hafif hala var . Normalde göğüslerim çok hassaslaşırdı tam aksine göğüslerimde hiç hassasiyet yok. 3 gün önce evde kaset test yaptım bi 4-6 saat sonra çok çok silik çizgi çıktı ki 10 dakika sonrasındaki sonuçları da yanıltıcı olabiliyor biliyorum. Eğer gününde olursam bu ay da 3 gün var adetime dayanamadım kan verdim 1.20 çıktı. Of hep bi umut ışığı arıyorum
Maşallah canım darısı banaPcosluydum bende ogluma hamile oldugumu ogrendigimde degerim 2 di doktor gebelik yok dedi ama ben emindim 2 gun sonra tekrar verdim 7 olmustu suan oglum 14 aylik
Adet günü tekrar kan verin olmazsanız inşallah yükselirKızlar tekrar merhaba. Bu aralar buraya fazla yazıyorum ama bi umut aynı durumu yaşayanlar varmı diye de duramıyorum. Özetle şöyle söyliyim pcosluyum ve bir kaç gün önce bir konu daha açmıştım göğüs ağrısı hissetmeden sadece kasık karın ağrısıyla gebe olduğunu öğrenenler varmı diye. Şimdi sorum ise adetime 3 gün var ve hala karın kasık bel ağrılarım geçmedi ve bugün beta hcg kan değerim 1.20 çıktı. Merak ediyorum geç döllenme olabilr mi sonucu bu şekilde çıkıp gebe olduğunu öğrenenler varmı ? Geçen iki ay gonal f ve ovitrelle kullanmıştım yumurtlamadan en geç 14. Gün sonra 1.20 ye düşmüştü daha sonra sıfıra düşmüştü bunlar ilacın etkisiydi. Ama bu ay ilaç hiç kullanmadım. Yükselirmi acaba bu düşünceler beni aşırı yoruyor bi umut bekliyorum
Adetten öncemi yaptırdın canımYükselebilir canım 2 günde 1.13ten 100e çıktı benim
İnşallah canım iki gün sonra tekrar kan vericemAdet günü tekrar kan verin olmazsanız inşallah yükselir
Evet canım biri 5 gün diğeri 3 ya da 2 gün önceydi galiba o yüzden endişe etme hiçbir şey imkansız değil artabilir ha artmadı mı o da sorun değil hayırlı zamanda sağlıklı bir gebeliğin olsun inşallah zamanı hayırlı değilmiş dersin öyle de olursa..Adetten öncemi yaptırdın canım