Regl 3 gün kala Beta 1.20 yükselir mi?

Babyboy05

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2023
193
169
28
Kızlar tekrar merhaba. Bu aralar buraya fazla yazıyorum ama bi umut aynı durumu yaşayanlar varmı diye de duramıyorum. Özetle şöyle söyliyim pcosluyum ve bir kaç gün önce bir konu daha açmıştım göğüs ağrısı hissetmeden sadece kasık karın ağrısıyla gebe olduğunu öğrenenler varmı diye. Şimdi sorum ise adetime 3 gün var ve hala karın kasık bel ağrılarım geçmedi ve bugün beta hcg kan değerim 1.20 çıktı. Merak ediyorum geç döllenme olabilr mi sonucu bu şekilde çıkıp gebe olduğunu öğrenenler varmı ? Geçen iki ay gonal f ve ovitrelle kullanmıştım yumurtlamadan en geç 14. Gün sonra 1.20 ye düşmüştü daha sonra sıfıra düşmüştü bunlar ilacın etkisiydi. Ama bu ay ilaç hiç kullanmadım. Yükselirmi acaba bu düşünceler beni aşırı yoruyor bi umut bekliyorum

Yükselmez malesef canım negatif demek. Regl gecikirse 2. Gün tekrar ver.
Ben normalde de günü gününe olmadım hiçbir zaman ve çok çok az olurdum. İlk defa bu ay tam gününde dolu dolu regl oldum oda geçen ay iki tane ovitrelle iğne vurulmuştum gebelik oluşmazsa adet söktürücü işlevi de görüyormuş bende ona yormuştum. 30 temmuz sat ve yumurtlama günümde normalde 17 si ama geçen aylarda da hep yumurtlama günümden 3 gün sonrası çatlıyordu. belim alt karnım ve kasık ağrılarım var ki ortalama yumurtlama günlerimden beridir geçmedi hafif hafif hala var . Normalde göğüslerim çok hassaslaşırdı tam aksine göğüslerimde hiç hassasiyet yok. 3 gün önce evde kaset test yaptım bi 4-6 saat sonra çok çok silik çizgi çıktı ki 10 dakika sonrasındaki sonuçları da yanıltıcı olabiliyor biliyorum. Eğer gününde olursam bu ay da 3 gün var adetime dayanamadım kan verdim 1.20 çıktı. Of hep bi umut ışığı arıyorum

ben tedavi olmustum doktorum yumurtlamadan 14 gun sonra kan ver dedi 1.20 cikti negatifti ama 17.gun 25 cikti yukseldi

Pcosluydum bende ogluma hamile oldugumu ogrendigimde degerim 2 di doktor gebelik yok dedi ama ben emindim 2 gun sonra tekrar verdim 7 olmustu suan oglum 14 aylik

Yumurtalara gününüzü lh testiyle mi takip ediyorsunuz ? Ovitrellenin öyle bir etkisi olduğunu sizden duydum çatlatma ve HCG yüklemesi yapıyor diye aşılamada kullanıyorum ben.
Test kitlerinin üzerinde X süre sonra oluşan çizgiyi dikkate almayın tarzı açıklamalar kullanım talimatında yazıyor o konuda 2. Çıkan silik çizgi hakkında yorumum doğru olmaz.
Canım burada umut pompalayan insanlar dolu fakat gerçekçi olan insanların yorumlarını ciddiye almanı tavsiye ederim ben, onlara kalsa şuan ben 3. 4. Çocuğuma hamileydim. Hamileyken de hamile değilsiniz diyenler oluyor falan
1.20 şüpheli yada acaba mı? Dedirten bir rakam değil ovülasyonda ve faz dönemlerinde zaten yükselir ve normal kabul edilir kadın için gebelik için ise KESİNLİKLE NEGATİFTİR. Şüpheli dahi değildir.
Şöyle olur hamilesindir erkenden implatasyon gerçekleşmemiştir erken test yapmışsındır yine 1.20 çıkar. Ama hamile olduğun için döllenmenin maksimum 14. Günü kesinlikle >5 çıkması gerekiyor.
1.20 artması gibi bir konu söz konusu olmaz, olamaz.

Adet günü tekrar kan verin olmazsanız inşallah yükselir

Yükselebilir canım 2 günde 1.13ten 100e çıktı benim

Eklentiler

• Ekran görüntüsü 2023-08-29 020034.png
    24,7 KB · Görüntüleme: 207
  • Ekran görüntüsü 2023-08-29 020109.png
    9,5 KB · Görüntüleme: 204
Adetten öncemi yaptırdın canım
Evet canım biri 5 gün diğeri 3 ya da 2 gün önceydi galiba o yüzden endişe etme hiçbir şey imkansız değil artabilir ha artmadı mı o da sorun değil hayırlı zamanda sağlıklı bir gebeliğin olsun inşallah zamanı hayırlı değilmiş dersin öyle de olursa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…