• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl 20 gün gecikti test yaptım negatif çıktı hamile olma ihtimalim var mı

Demeklazim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2014
15
0
36
30
Merhaba arkadaşlar sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girmiştik kesinlikle boşalma olmadı içime de girmedi. Regl tarihim olması gerekenden 20 gün gecikti 20. Günün sonunda eczaneden idrar testi alıp yaptım sonuç negatif çıktı. Duyduğuma göre idrar testi başlarda doğru sonucu gösteremeyebiliyormuş 20 gündede doğruyu gösterir herhalde sizin yorumlarınızı da alabilir miyim

İdrar testleri aslında adet gecikmesinden bir hafta sonra güvenilirdir ama tabi yine de fazla değil. Kan testi en kesin cevabı söyler

Merhasonuçcciktiadaşlar sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girmiştik kesinlikle boşalma olmadı içime de girmedi. Regl tarihim olması gerekenden 20 gün gecikti 20. Günün sonunda eczaneden idrar testi alıp yaptım sonuç negatif çıktı. Duyduğuma göre idrar testi başlarda doğru sonucu gösteremeyebiliyormuş 20 gündede doğruyu gösterir herhalde sizin yorumlarınızı da alabilir miyim
Kusura bakmayin merak ettim kan testi yaptirdiginizda ne sonuc

Merhaba arkadaşlar sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girmiştik kesinlikle boşalma olmadı içime de girmedi. Regl tarihim olması gerekenden 20 gün gecikti 20. Günün sonunda eczaneden idrar testi alıp yaptım sonuç negatif çıktı. Duyduğuma göre idrar testi başlarda doğru sonucu gösteremeyebiliyormuş 20 gündede doğruyu gösterir herhalde sizin yorumlarınızı da alabilir miyim
canım dediğin gibi bir birleşme yoksa hamile kalman mümkün değil. hastalığının gecikmeside strese girdiysen etkiler. kist yada enfeksiyonun varsa gecikebilir. doktora gidip net sonucu öğrenmeni tavsiye ederim. kan testinde kesin sonuç çıkar.

Back