Regl 10 gun sonra Pembe Kahverengi Leke

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
298
Merhaba kizlar regl 25 haziranda oldum 4 temmuzda ilk pembemsi leke sonra kahverengi oldu bitti kistim yok miyom yok sukur.
Simdi ise kasigimda doluluk hissi.var ozaman yumurtlama lekesi olabilir mi?
Kasiktaki doluluk ve bol akintim var suan seffaf.

Merhaba kizlar regl 25 haziranda oldum 4 temmuzda ilk pembemsi leke sonra kahverengi oldu bitti kistim yok miyom yok sukur.
Simdi ise kasigimda doluluk hissi.var ozaman yumurtlama lekesi olabilir mi?
Kasiktaki doluluk ve bol akintim var suan seffaf.

buna cevap verebilmek için adet sürenizi söylemeniz gerek herkesin yumurtalama zamanı farklıdır çünkü...yumurta çatladıgında bazı arkadaşların lekenmesi oluyor...daha önce olmusmuydu? stresten de olabilir. yerleşme kanaması olabilir birçok sebebi var cnm bunun

buna cevap verebilmek için adet sürenizi söylemeniz gerek herkesin yumurtalama zamanı farklıdır çünkü...yumurta çatladıgında bazı arkadaşların lekenmesi oluyor...daha önce olmusmuydu? stresten de olabilir. yerleşme kanaması olabilir birçok sebebi var cnm bunun
canim 25 haziranda oldm 4 gun surdu. 29 haziranda tamamen temizlenmistim. kist vs yok sukur ki bu ay hic stres yasamdim aklimda gebelik yok ama korunmadik 2 kez kacak oldu diyebilirim hic yasamadim boyle yumurtlama lekesi regl bekliyorum kismet hersey :)

canim 25 haziranda oldm 4 gun surdu. 29 haziranda tamamen temizlenmistim. kist vs yok sukur ki bu ay hic stres yasamdim aklimda gebelik yok ama korunmadik 2 kez kacak oldu diyebilirim hic yasamadim boyle yumurtlama lekesi regl bekliyorum kismet hersey :)

hayırlısı olsun o zaman cnm...inşallah gebesindir :D

:))) boşver bak olsun diye uğraşan o kadar çok insan var ki...Senin öyle problemlerin çok çok şükür...o yüzden bence inş hamilesindir 2 si bir arada çıkar sende ilerde rahat edersin :KK70:

ogle kuzum diorum olursada ikisi ayni anda buyuyce ilerde rahat ederim die :) cok sukur rabbim isteyen herkeze nasip etsin bu duyguyu

:anne:
kız ikinciyi mi edinecen inşallah hakkında hayırlısı olsun kuzum, anneliğe tam gaz devam :KK55:

kuzum ne biliyim eşim baya istekli dogum kontrol hapını bıraktım goguslerımı sısırıyo cok die ama korunmak ıstemedı paşam :D
bakalım kısmet 9 gün var senın bebiş nasıl büyüdü dimi :)

leke gelmisti yap bata 8 gun kala evde test yaptim bacim sende bak :)
yarin kizimin dogum gunuu:oops:

Eklentiler

• 2016-07-16 15.58.10.jpg
    2016-07-16 15.58.10.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 23
  • 2016-07-16 15.58.27.jpg
    2016-07-16 15.58.27.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 34
Back